jakie swiece
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jakie swiece
czy zmiana swiec za standardowych , na jakies inne daje polepsza osiągi w aucie. Jak tak to jakie najlepiej kupic do golfa III 1.6 , 93r .
Czy zmiana okablowania tez bedzie miała na coś wpływ.
Pozdrawiam
Czy zmiana okablowania tez bedzie miała na coś wpływ.
Pozdrawiam
- dzikusek99
- Użytkownik
- Kontakt:
- Krembul
- Użytkownik
- Kontakt:
Ja polecam NGK V-line 3 elektrodowe. Wytrzymałe i niezawodne. Wymienia się je co 30tyś km. Kiedyś nawet przez zaniedbanie moja mama przejechała 60 tyś km bez wymiany i też nic się nie stało. Nie polecam takich praktyk ale pokazuje to jak wytrzymałe są te świece. Co do osiągów to nie wiem czy się poprawiają bo od początki jeżdżę na NGK V-line.
Sprzedam REFLEKTORY "golf IV look" do mk3 stan idealny+3 komplety żarówek xenon oraz SPORTOWY FILTR POWIETRZA K&N do mk3+olejki regenerujące(200PLN)
- Paweł Marek
- V.I.P.
Może to nie na temat ale z lenistwa zapomniałem w swojej starej jettcie 1.8 wymieniać świece. To były trójelektrodowe Bosche. Wymieniłem je gdy auto nie chciało już zapalać. Po ok 150 tysiącach. Teraz v Vento 2.0 wymieniłem po 60 tys. Nic się nie działo (NGK trojelektrodowe).
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Kalinowa Mad Driver
- Kontakt:
nie rozumiem po co chcesz zmieniac na 1-elektrodowe?? gazownik ci tak powiedzial?? to bzdury gadal ja mam 3-elektrodowe NGK na gazie i auto smiga jak szaloneGoofi pisze:Ja mam niedawno zmieniane na NGK 3-elektrodowe, ale od paru dni mam LPG i bede zmienial na 1-elektrodowe i napewno firmy NGK
Przy LPG co ile jest dobrze wymienic swiece
Klub Miłośników Fiata Pandy www.pandaclubpolska.pl
Mi tez ladnie chodzi, ale od paru osob slyszalem, ze przy LPG sa zalecane 3-elektrodoweDeacon pisze:nie rozumiem po co chcesz zmieniac na 1-elektrodowe?? gazownik ci tak powiedzial?? to bzdury gadal ja mam 3-elektrodowe NGK na gazie i auto smiga jak szaloneGoofi pisze:Ja mam niedawno zmieniane na NGK 3-elektrodowe, ale od paru dni mam LPG i bede zmienial na 1-elektrodowe i napewno firmy NGK
Przy LPG co ile jest dobrze wymienic swiece