[MK2 linka predkosciomierza] maly problem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grzechu4444
- Nowicjusz

- Kontakt:
[MK2 linka predkosciomierza] maly problem
Witam. Mam maly problem. Kozystalem w opcji SZUKAJ ale jest ona tak beznadziejna ze nie da sie z niej kozystac... Po wpisaniu hasla linka predkosciomierza wyskakuje multum tematow nie z tym zwiazanych wiec moze ktos by to poprawil albo ja nie umiem z tego kozystac. Wracajac do tematu mam problem z predkosciomierzem... a dokladniej chyba z tym slimakiem bo jezeli podepne linke pod wiertarke to pokazuje na zegarku predkosc ale jak juz wlorze ten slimak z linka w swoje miejsce do skrzyni to nie dziala... Nie mam pojecia czy ten slimak schodzi razem z linka jak u mnie na fotce czy on powinien tam byc... Troche lipnie sie jezdzi bez predkosciomierza bo na MFA tez mi nie wyswietla predkosci. PROSZE o pomoc co z tym zrobic i czy ten slimak ma byc razem z linka czy on ma byc luzny czy do czegos przymocowany.

Ostatnio zmieniony ndz lut 22, 2009 14:10 przez grzechu4444, łącznie zmieniany 1 raz.
Da sięgrzechu4444 pisze:Kozystalem w opcji SZUKAJ ale jest ona tak beznadziejna ze nie da sie z niej kozystac...
http://www.google.pl/custom?domains=for ... %3A1&hl=pl
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
grzechu4444, korzystaj z szukajki na dole strony , wtedy szukasz przez google i jest ok
[ Dodano: Nie Lut 22, 2009 14:36 ]
a ślimak masz złamany wygladac powinien tak, za abezpieczony jest zawleczką

[ Dodano: Nie Lut 22, 2009 14:36 ]
a ślimak masz złamany wygladac powinien tak, za abezpieczony jest zawleczką

Ostatnio zmieniony ndz lut 22, 2009 15:37 przez sas_gti, łącznie zmieniany 1 raz.
- grzechu4444
- Nowicjusz

- Kontakt:
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
Tylko kup w tym samym kolorze, bo inaczej licznik będzie kłamał.
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
Jeśli szukasz tematów na temat "linka prędkościomierza", to musisz wpisać "linka and prędkościomierza". Tu masz instrukcję do szukajki:
Możesz używać AND aby określać, które słowa muszą znaleźć się w wynikach, OR dla tych, które mogą się tam znaleźć i NOT dla tych, które nie mogą wystąpić. Znak * zastępuje dowolny ciąg znaków.
Żeby wyszukać wyrażenie, wpisz je pomiędzy "cudzysłowami"
Nie będą znalezione znaki specjalne, za wyjątkiem: @ . - _
Możesz używać AND aby określać, które słowa muszą znaleźć się w wynikach, OR dla tych, które mogą się tam znaleźć i NOT dla tych, które nie mogą wystąpić. Znak * zastępuje dowolny ciąg znaków.
Żeby wyszukać wyrażenie, wpisz je pomiędzy "cudzysłowami"
Nie będą znalezione znaki specjalne, za wyjątkiem: @ . - _