nie zamyka centralny
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
nie zamyka centralny
witam, mam nastepujacy problem...
nie zamykaja mi sie drzwi, wlew, klapa bagażnika poprzez pilota. jak chce kluczykiem od strony kierowcy to zamyka tylko te drzwi, reszty nie.tak samo z otwieraniem, jedne otworzy a reszty nie. klapy nie zamyka wogole i wlewu tez nie wiec mam non stop otwarte:/. pompka w bagazniku dziala. wydaje mi sie ze nie dochodzi prad do pompki. czy jest od tego jakis bezpiecznik albo w czym tkwi problem?? prosze o odpowiedz, z gory dziekuje.
nie zamykaja mi sie drzwi, wlew, klapa bagażnika poprzez pilota. jak chce kluczykiem od strony kierowcy to zamyka tylko te drzwi, reszty nie.tak samo z otwieraniem, jedne otworzy a reszty nie. klapy nie zamyka wogole i wlewu tez nie wiec mam non stop otwarte:/. pompka w bagazniku dziala. wydaje mi sie ze nie dochodzi prad do pompki. czy jest od tego jakis bezpiecznik albo w czym tkwi problem?? prosze o odpowiedz, z gory dziekuje.
.:"OsA":.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
masz gdzies nieszczelnosc, poszukaj na poczatku przy drzwiach kierowcy, zdejmij te gumową osłone miedzy drzwiami a karoseria i sprawdz czy wężyk sie nie rozłączył. To są takie plastikowe rurki. Kiedys mi sie tam rozłączył, bo wczesniej tam grzebalem, nie trzymało cisnienia na jednej stronie i nie zamykaly, ani nie otwieraly mi sie tylne drzwi, przy tym pompka dziala dluzej niz zwykle.
Ah pompka nie pompuje to jak działa jak nie działa
w takim razie polecam poszukac problemu przy pompce, niedawno byl poruszany podobny problem, przeczyszczenie pompki pomoglo, popraw moze masę pompki do karoserii
Ah pompka nie pompuje to jak działa jak nie działa
w takim razie polecam poszukac problemu przy pompce, niedawno byl poruszany podobny problem, przeczyszczenie pompki pomoglo, popraw moze masę pompki do karoserii
Ostatnio zmieniony śr lut 11, 2009 21:10 przez RzR, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Nowicjusz
- Kontakt: