#1: Radio Alpha + oryginalne glosniki (4 - 2 w dzwiach i 2 w desce na przodzie), jak mam ustawiony poziom glosnosci na taki sredni (wyobrazcie to sobie

#2: Jaki Alarm wybrac do mk3 ? (nie chodzi mi o odciecie zaplonu i inne takie kombinowania - to zrobie sam) chodzi o gotowe "juz do podlaczenia" alarm + imobiliser + obsloga c.zamka - macie jakies swoje typy lub "dobre" firmy ktore mozecie polecic ?
#3: Sprzeglo sie slizga (lapie obroty ale nie przyspiesza) na 4 i 5 biegu jak dodam wiecej gazu - do wymiany czy jeszcze z miesiac potrzyma ?
#4: Kontrolka od ABS'u ciagle mi sie swieci (jak zapalam silnik to gasnie na chwile ale potem sie znow zapala) - ABS normalnie dziala przy ostrym hamowaniu, ale wlasnie po takim hamowaniu dopiero kontrolka gasnie i wszystko jest ok... do nastepnego uruchomienia silnika

#5: Oplaca sie stozek (f. powietrza) wzucac do diselka (1.9D) ? chodzi mi glownie o troszke bardziej agresywny pomruk... wie ktos moze jak sie bedzie ten oddzwiek pokrywal z dislowskim klekotem
#6: Lepiej stozek + koncowka tlum. z dyfuzorem czy stozek + koncowka bez dyfuzora ? (o ile by byl stozek, jak nie to normalny filtr)
#7: Mam podlaczony transmiter fm do gniazda zapalniczki i jak dodaje gazu to slychac przebicie dzwieku z samochodu (wczesniej tego nie bylo, lub nie bylo az tak znaczace) mozna ten dzwiek jakos unicestwic ?

#8: Mozna zalozyc chipa do zwyklego disla ? (widzialem do TDi, ale do D. nie) ile by cos takiego kosztowalo, o ile sie da cos takiego zrobic

PS: Podobno 1.9D mialy moc 55 kw. natomiast moj znajomy ma mk3 z 92r. w 1.9D i mocy 44 kw. (tak ma w papierach) - Cos za malo