Jak zrobić temp zewnętrzną w liczniku z mfa? Nie działa

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
conrad20
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Jak zrobić temp zewnętrzną w liczniku z mfa? Nie działa

Post autor: conrad20 » pn sty 26, 2009 20:23

Witam! Mam taki problem ze przy moim liczniku ktory kupiłem nie działa temp zewnętrzna w komputerze mfa. włożyłem dwa inne liczniki i wszystko działa normalnie, jest temp. a przy moim liczniku wogole omija tą funkcie. Co zrobić żeby to zaczeło działać? bo szkoda mi jest kupywac znowusz drugi licznik bo w tym mam taki sam przebieg i mi na tym zalerzy. pomóżcie [-o<

Awatar użytkownika
miś fazi
_
_

Post autor: miś fazi » pn sty 26, 2009 20:46

niestety chyba jednak masz uszkodzony licznik , jeśli siedzisz troszke w elektronice to możesz go rozebrac i poszukac usterki , moze coś niewiele jakis zimny lut na kostce , lub peknięta ścieżka , a może coś bardziej skomplikowanego , trudno powiedziec

Awatar użytkownika
conrad20
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: conrad20 » pn sty 26, 2009 21:02

nawet jak rozbiorę to watpie abym sam znalazł usterke, słyszałem jeszcze że jak jest w aucie klimatronik to w liczniku omija sie temp zewnętrzną, moze ten licznik pochodzi z auta z klimatronikiem. może zna ktoś kogoś kto mógłby sie za to zabrać? bardzo mi na tym zalerzy, bo ciezko bedzie znaleść licznik o takim samym przebiegu.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”