skrzynia biegow

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Łyskacz
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Re: skrzynia biegow

Post autor: Łyskacz » sob sie 27, 2005 14:00

vario pisze:nie potrafie znalezc na forum wiec pytam. jesli bylo prosze o link.......mam skrzynie 4 w mk2 1.3 i sie ciezko zastanawiam czy warto zamienic ja na 5...obecna ma przebieg 134tys....i chodzi bez problemow.....czy wie ktos jaka jest roznica pomiedzy przełozeniami skrzyni 4 na ostatnim biegu i 5 na ostatnim biegu...nie wiem czy to ruszac czy jezdzic tak dalej....jaka wasza rada?? :-k :-k
Jeżeli nie masz ciężkiej nogi i raczej jeździsz po mieście to zostaw 4-ke.Jeśli wiecej w trasie to zamontuj 5-ke.
Pozdro

Był Mk2 1,6 LPG 88r. Sprzedany śmiga dalej :)
Jest Renault Megane Coupe <---- sprzedałem tą pomyłkę
Mk2 1,6 D <---- sprzedany śmiga dalej
Jest octavia 1,9 Tdi ASV
Clio mk4 1,2 Limited (fajny bo nowy i na gwarancji) ;]

gerwato

Post autor: gerwato » sob sie 27, 2005 15:51

Pomocy!!! Ponieważ jestem osobą niepełnosprawną i moje nogi to auto Golf II 1.6 Diesel z automatyczną skrzynką, poszukuję właśnie możliwie taniej skrzynki biegów, jęśli ktoś ma to proszę o b.szybką odpowiedź lub e-mail: jkomosinski@o2.pl. Dzięki pozdrawiam wszystkich.

[ Dodano: Sob Sie 27, 2005 15:52 ]
Pomocy!!! Ponieważ jestem osobą niepełnosprawną i moje nogi to auto Golf II 1.6 Diesel z automatyczną skrzynką, poszukuję właśnie możliwie taniej skrzynki biegów, jęśli ktoś ma to proszę o b.szybką odpowiedź lub e-mail: jkomosinski@o2.pl. Dzięki pozdrawiam wszystkich.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”