Gaz w VR6

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

passatvr6
Nowicjusz
Nowicjusz

Gaz w VR6

Post autor: passatvr6 » pt sie 26, 2005 20:33

Witam
Mam pytanko gdzie w okolicy wawy mozna założyc gaz do VR6
i zeby to dobrze chodziło
czy może to byc instalacja na dolocie czy tylko wtryski

modny

Post autor: modny » pt sie 26, 2005 22:05

www.autopomocsystem.prv.pl

warsztat godny polecenia

malolat
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: malolat » pt sie 26, 2005 22:27

ja zalozylem za legionowem, klient moj okazal sie yc monterem gazu, przedstawilem mu swoje wymagania, a on zaproponowal sekwencje, a ze w czasie rozmowy sprawial wrazenie ze ma pojecie o czym mowi (czego nie mozna powiedziec o wszystkich monterach) nie zastanawialem sie dlugo z wyborem. po wstepym ustawieniu gazu silnicek juz pracowal calkiem milo, szybko wpadlem na pierwsza regulacje, bo duze przebiegi stukam tym autem. mimo ze mial troszke roboty, przerwal sobie i posprawdzal czy wsio gra.... jak jestes zainteresowany to wal na priv, podam ci namiar....

aha, nie zakladaj I czy II gen bo po prostu wywalona kasa, auto przestaje spelniac twoje oczekiwania... przy tak ciezkim aucie(passat prawie 1500) utrata mocy jest bardzo odczuwalna...

btw: mozesz mi powiedziec czy pompka wody elektryczna chodzi u ciebie gdy wylaczysz auto i juz przestana sie krecic wentylatory, czy tez chodza dluzej od smigielek? bo jak na razie zaden z wlascicielow vr'a nie byl mi w stanie odpowiedziec na to pytanie, a mi sie wydaje ze jednak cos za dlugo ta pompka u mnie smiga...

modny

Post autor: modny » pt sie 26, 2005 22:33

u mnie chodzi tylko jak wlacze stacyjke a zeby chodzila z wentylatorami po zgaszeniu silnika to musze go naprawde pogonic ale generalnie to same wentylatory chodza bez pompki

malolat
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: malolat » pt sie 26, 2005 22:43

ale pompka sama bez wentylatorow nie chodzi na zgaszonym silniku??

modny

Post autor: modny » pt sie 26, 2005 22:45

malolat pisze:ale pompka sama bez wentylatorow nie chodzi na zgaszonym silniku??
jeszcze sie z tym nie spotkalem

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”