Problem z zamkiem !!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- interek123
- Nowicjusz
- Kontakt:
Problem z zamkiem !!!!
Witam wszystkich...................
To co mi się dzisiaj przytrafiło to przerosło moje najśmielsze oczekiwania! Wymieniłem zamek w moim g4 od strony kierowcy dodam, że to 3D wersja. Wszystko chyba zrobiłem jak należy ale po zamknięciu drzwi teraz już nie mogę ich otworzyć ani z jednej ani z drugiej strony, central niby się wł/wył. jak normalnie ale drzwi jakby był cały czas zamknięte (Normanie przy zamkniętych drzwiach można był od środka klamką otworzyć!!!!!!)
Co zrobić żeby ten zamek się otworzył ???
To co mi się dzisiaj przytrafiło to przerosło moje najśmielsze oczekiwania! Wymieniłem zamek w moim g4 od strony kierowcy dodam, że to 3D wersja. Wszystko chyba zrobiłem jak należy ale po zamknięciu drzwi teraz już nie mogę ich otworzyć ani z jednej ani z drugiej strony, central niby się wł/wył. jak normalnie ale drzwi jakby był cały czas zamknięte (Normanie przy zamkniętych drzwiach można był od środka klamką otworzyć!!!!!!)
Co zrobić żeby ten zamek się otworzył ???
Ostatnio zmieniony czw sty 15, 2009 19:27 przez interek123, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sailor Ripley
- Nowicjusz
- interek123
- Nowicjusz
- Kontakt:
No nie mały a bardzo wielki!!!!!!!!!!
więc powiem że linka jedna i druga jest założona prawidłowo
a i zamek wydaj prawidłowe odgłosy otwierania i zamykania, dodam że jest też problem z reakcjami na zamyk./otwier. z kluczyka.
Mój wniosek coś padło w środku mechanizmu zamka!!!!
A teraz otworzyć te drzwi to dopiero
e-mail: perfekt.serwis@onet.eu
więc powiem że linka jedna i druga jest założona prawidłowo
a i zamek wydaj prawidłowe odgłosy otwierania i zamykania, dodam że jest też problem z reakcjami na zamyk./otwier. z kluczyka.
Mój wniosek coś padło w środku mechanizmu zamka!!!!
A teraz otworzyć te drzwi to dopiero
e-mail: perfekt.serwis@onet.eu
- wierzba123
- Użytkownik
- interek123
- Nowicjusz
- Kontakt: