Pierburg 2E2 - podciśnienie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- MajsterGarage
- Nowicjusz
- Kontakt:
Pierburg 2E2 - podciśnienie
Witam!
Mam problem... Potrzebuje schemat podłączenia wszystkich wężyków od podcisnienia do gaznika Pierburg 2E2. Gaznik jest zainstalowany w Golfie II 1.6 z automatyczną skrzynią biegów. Mile widziane schematy, oraz zdjęcia.
Mam problem... Potrzebuje schemat podłączenia wszystkich wężyków od podcisnienia do gaznika Pierburg 2E2. Gaznik jest zainstalowany w Golfie II 1.6 z automatyczną skrzynią biegów. Mile widziane schematy, oraz zdjęcia.
Ostatnio zmieniony czw sty 15, 2009 18:51 przez MajsterGarage, łącznie zmieniany 1 raz.
Jetta GL A2 Coupe 87'
- MajsterGarage
- Nowicjusz
- Kontakt:
zalezy jak masz ten gaznik, pod nazwa 2E moze sie wiele kryc, 2E3, 2E2, 2EE. Roznie to ludzie to interperetuja.
Ogolnie moim zdaniem podcisnienie powinno byc podpiete pod obudowe filtra powietrza, drugie zas (przynajmniej u mnie) ma byc zatkane. Jest jeszcze jeden wezyk od aparatu zaplonowego do wezyka podc. z serwa hamulca.
Ogolnie moim zdaniem podcisnienie powinno byc podpiete pod obudowe filtra powietrza, drugie zas (przynajmniej u mnie) ma byc zatkane. Jest jeszcze jeden wezyk od aparatu zaplonowego do wezyka podc. z serwa hamulca.
Szukasz idealnej kobiety??...wez piwo i idz do garażu ;)
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony czw sty 15, 2009 21:09 przez Leon_Wechtel, łącznie zmieniany 1 raz.
:arrow:[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=65307&postdays=0&postorder=asc&start=0][size=150]MÓJ MK2[/size][/url]
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- MajsterGarage
- Nowicjusz
- Kontakt: