I wszystko siadło
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
I wszystko siadło
Posiadam golfa GTI 92r tylko że ostatnio zgasł i już nie udało się go uruchomić. Wiem tylko że znie ma iskry. Jerżeli ktoś wie co mogło polecieć to byłbym wdzięczny za podpowiedz
- tomek26106
- Użytkownik
- Kontakt:
modół zapłonowy, cewka zapłonowa, aparat zapłonowy , czujnik halla, chyba bez elektro magika się nie obędzie.Tej metody nie jestem pewien ale mozesz spróbować odpiąsc przewód który idzie od cewki do aparatu i do tego przewodu włozyc swiece i spróbować odpalać, swieca powinna dawać iskre jak nie daje to moze być cewka ale nie napewno ta metoda w MK2 działa w MK3 juz nie,ale sprawdzić mozesz, jak sie spradza czujnik Halla było juz na forum, jak chcesz to to znajde bo szukaczka nie działa.
Re: I wszystko siadło
Podejżewam że bez elektryka się nie obejdzie oprócz tego co kolega wcześniej napisał moze być też walnięty czujnik wału, kostka pod stacyjką i inne rzeczyschocker pisze:Posiadam golfa GTI 92r tylko że ostatnio zgasł i już nie udało się go uruchomić. Wiem tylko że znie ma iskry. Jerżeli ktoś wie co mogło polecieć to byłbym wdzięczny za podpowiedz