Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
raczej nic się nie stałoMasac81 pisze:Koledzy i kolezanki mam takie pytanie.Dzis przy rozruchu mojego golfa wywalilo mi olej przez bagnet.Powodem tego byla pie...odma.Moje pytanie jest takie.Czy jest duze prawdopodobienstwo,ze wywalilo gdzies jakis simering?Dodam,ze zanim sie zorientowalem,ze cosik jest nie tak silnik pracowal jakies 5 min.Dopiero jak spojrzałem pod maske moim oczom ukazal sie widok cieknacego przez bagnet oleju.A i jeszcze jedno,zaciagnalem auto do mechanika i on mi powiedzial za czyszczenie odmy 150pln.Czy to normalna cena czy moze ciut przy drogo.Sorry za wypracowaniei dzieki za pomoc
POZDRO.
chcesz z wierzchu umyc? srodek do czyszczenia silników na kazdej stacji kupisz, polecam też karchera, ale ostroznieMasac81 pisze:Chodzi o to,zeby zmyc ten caly olej,ktorym ufajdany jest motor
nie ma nic lepszego jak srodek do czyszczenia hamulcow...szybciutko odparowywuje, chyba nawet szybciej niz benzynka...polecam nawet najtanszy z mozliwych, na stacji benzynowej do dostania.Masac81 pisze:Jaki preparat do czyszczenia silnika polecacie?Chodzi o to,zeby zmyc ten caly olej,ktorym ufajdany jest motor
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 87 gości