rura 2m jedna puszka na koncu

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
ozik
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

rura 2m jedna puszka na koncu

Post autor: ozik » wt gru 16, 2008 13:46

kolega kupil mk2 1.8 107km, wydech u niego wyglada nastepujaco od samego silnika do samego tylu jest sama rura i na koncu jeden tlumik nic wiecej po drodze i w aucie jest normalna cisza jak w serii jak to mozliwe i skad takie rozwiazanie? seryjnie chyba takie cos nie powstawalo hmm

brak podpisu

Awatar użytkownika
Szosownik
Forum Master
Forum Master

Re: rura 2m jedna puszka na koncu

Post autor: Szosownik » wt gru 16, 2008 14:00

ozik pisze:kolega kupil mk2 1.8 107km, wydech u niego wyglada nastepujaco od samego silnika do samego tylu jest sama rura i na koncu jeden tlumik nic wiecej po drodze i w aucie jest normalna cisza jak w serii jak to mozliwe i skad takie rozwiazanie? seryjnie chyba takie cos nie powstawalo hmm
wywalony kat i środkowy tłumik
u mnie też tak było tyle że w Audi i też głośno nie chodził

Awatar użytkownika
ozik
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: ozik » wt gru 16, 2008 14:25

to teraz inna sprawa ja mam 16v kr i mam w nim wymieniony caly wydech nie pamietam firmy rura ma srednice 67mm problem polega na tym ze tylna puszka jest srednio dopasowana do mk2 i czase jest w miare ok a czesem jak wpadnie w jakies wibracje to idzie kur*** dostac,

i tak mysle czy jak bym sobie wstawil rure odpowiedniej srednicy i tylko ostatni tlumik z serii czy bylo by ok ?

brak podpisu

Awatar użytkownika
Szosownik
Forum Master
Forum Master

Post autor: Szosownik » wt gru 16, 2008 14:28

ozik pisze:i tak mysle czy jak bym sobie wstawil rure odpowiedniej srednicy i tylko ostatni tlumik z serii czy bylo by ok ?
powinno być ok
dużo aut tak jeździ
Ostatnio zmieniony wt gru 16, 2008 14:28 przez Szosownik, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”