Witam mam golfika III tdi i od pewnego czasu jak silnik pracuje na postoju albo jak jade i wrzuce bieg jałowy spada na niskie obroty i troszke tak jak by szarpało dodam troszke gazu wszystko jest ok co moze byc bardzo was prosze o odpowiedzi czy to cos powaznego?
[ Dodano: 15 Gru 2008 20:49 ]
koledzy nikt mi nie pomoze wskazowka obrotow na biegu jałowym zatrzymuje sie na 8 co mam robic?
[ Dodano: 15 Gru 2008 21:08 ]
koledzy licze ze ktos mi pomoze?
niskie obroty na biegu jałowym?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Niestety przyczyn może być setki, by to w ogóle wstępnie zdiagnozować, podepnij autko do kompa i sprawdź błędy (w warsztatach to kosztuje chyba 30zł). Wtedy dopiero coś będziemy mogli poradzić - a może to właśnie jakiś błąd jest źródłem kłopotów i po skasowaniu go problem minie 
Ostatnio zmieniony pn gru 15, 2008 23:22 przez kwietek, łącznie zmieniany 1 raz.
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Obroty powinny być 850
Podjedz do pompiarza niech sprawdzi Ci dawkę na pompie może jest zła i szarpie przy okazji kąt wtrysku
Podjedz do pompiarza niech sprawdzi Ci dawkę na pompie może jest zła i szarpie przy okazji kąt wtrysku
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
już nawet za 20 złTOMMy_VW pisze:50 złoty
ustawienie pompy 30 zł
kąt wtrysku 40 zł
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...