Jakie Przewody wysokiego napięcia do 2000 8v LPG
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jakie Przewody wysokiego napięcia do 2000 8v LPG
Witam może ktoś doradzi szukam dobrych i niedrogich przewodów wysokiego napięcia do silniczka 2000 8v z LPG??????
Silikonem w płynie? To moe być ciekawe.Sebo pisze:Witam po wakacjach.
Ja mam SENTECH-a (20 000km) i bywa dyskoteka. Nie zauważyłem jakiegokolwiek wpływu na prace silnika, ale nie podoba mi się to. Pozatym juz 2 razy zamokły i nie odpaliłem. Teraz zapaćkałem silikonem w płynie i jest ok. Następne będą BERU.
Pozdr.
Czy pomogło i nie masz już przeskakiwania iskry?
Jak taki silikon sie nazywa, jaka jest cena?
-
- Kalinowa Mad Driver
- Kontakt:
kable i swiece powinny byc takie jakie dala fabryka, "specjalne" kable i swiece do gazu to wymysl zeby naciagac klientow
swiece polecam NGK lub Beru. teraz mam 3-elektrodowe NGK, przedtem mialem 3-elektrodowe Beru i nie ma zadnych problemow na gazie.

Klub Miłośników Fiata Pandy www.pandaclubpolska.pl
Brisk sobie odpuść... świecie NGK i BERU a kable BERU mają metalowe ekranylenek5 pisze:A co z świecami do gazu do 2litrówki 8v czy Brisk doradzcie??? No i czy prawda że przewody do instalacji gazowych powinny być bez metalowych ekranów???????????Proszę o pomoc duże zużycie paliwa 13 literków coś się stało??Pomocy
kable i świece kupisz np w intercars www.intercars.com.pl
spalanie średnio 8 litrow, przyspieszenie troche powyzej 10 s. max 198 km/h. na lpg nie jezdze..., co jeszcze
spalanie średnio 8 litrow, przyspieszenie troche powyzej 10 s. max 198 km/h. na lpg nie jezdze..., co jeszcze