nie świeci

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

tmkzochu
Nowicjusz
Nowicjusz

nie świeci

Post autor: tmkzochu » czw gru 04, 2008 12:03

witam mam male pytanko w moim VW nie działają lampki znajdujące się w drzwiach nie świecą a co ciekawsze na kostce są dwa + prubówka świeci na jednym i drugim styku nie świeci też lampka znajdująca się w środku po otwarciu drzwi i brak masy w kostce do oświetlenia w bagazniku co to może być proszę o pomoc!! mam jeszcze jedno pytanko nie działa spryskiwacz tynej szyby jak włączam spryskiwacz to zauważyłem ze w bagażniku jest płyn do spryskiwaczy gdzie mam szukać tej rurki która idzie do tyłu i mam w związku z tym jak zdjąć ten plastik znajdujący się na klapie żeby dostać sie do zamka klapy tylnej ?? a i jeszcze jedno moze ktoś wie gdzie można sciągnąć książkę do golfa IV " zrób to sam" a może ktos posiada wersję żeby podesłać na emaila:) pozdrawiam i dziekuje z góry

Awatar użytkownika
kamien11985
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: kamien11985 » czw gru 04, 2008 13:26

sprawdz bezpieczniki zazwyczaj 1 bezpiecznik jest odpowiedzialny za kilka takich drobnych spraw

www.opolskiVAG.pl

Awatar użytkownika
Qto
_
_
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Post autor: Qto » czw gru 04, 2008 13:38

kamien11985 bezpieczniki odpowiedzialne są z + a tutaj masa się nie pokazuje po otwarciu drzwi...
tmkzochu jeżeli masz pecha to mikrowłączniki we wszystkich zamkach szlag trafił...poszukaj w FAQ
co do płynu w bagażniku...też poszukaj w FAQ, pewnie pękła metalowa rurka w mechanizmie wycieraczki...
Jeden i drugi problem często wałkowany

Awatar użytkownika
kamien11985
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: kamien11985 » czw gru 04, 2008 14:03

kabel masy moze byc przetarty

www.opolskiVAG.pl

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”