Od 60 km/h coraz głośniej w kabinie.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Od 60 km/h coraz głośniej w kabinie.
Panowie od kiedy kupiłem auto miałem w nim głośno. Tak do 60 km/h nie zwracałem na to uwagi bo mi to tak nie przeszkadzalo. Dopiero jak sobie troche przyspieszylem np. do 100 to ju zmusialem sobie radio podglasniac bo mialem wszystkie szumy z jazdy w kabinie. Czy mozecie mi doradzic gdzie , co , jak i za ile to z tłumić ? Już mnie uszy bolą od jazdy bo codziennie auto jest w uzytku
Tu nie ma szczegółów . Ogólnie w kabinie jest głośno . Mi tylko przychodzi do głowy że trzeba wytłumić nadkola i to pomoże , ale raz ze nie wiem jak to zrobić , a dwa że nie tylko to musi być przyczyną , bo to tylko moje domysły.
Co do szyb to one domykają sie i tam nic nie gwizda , jedynie co, to uszczelki miedzy drzwiami a kabiną. I tu też mam wrażenie takie, że nie przylegają ściśle do siebie i jak przyłożę rękę podczas jazdy do nich to czuć ten lekki powiew.
[ Dodano: 04 Gru 2008 20:58 ]
Pomoże ktoś ?
Co do szyb to one domykają sie i tam nic nie gwizda , jedynie co, to uszczelki miedzy drzwiami a kabiną. I tu też mam wrażenie takie, że nie przylegają ściśle do siebie i jak przyłożę rękę podczas jazdy do nich to czuć ten lekki powiew.
[ Dodano: 04 Gru 2008 20:58 ]
Pomoże ktoś ?