są całe żółte i jest tylko numer 84003/1
może ktoś coś więcej powie na ich temat!
sprężyny obniżające
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Hmm, mój golfik (MK3 1.8 Variant) stoi na sprężynkach obniżających, żółtych tylko ni jak nie wiem jaki jest ich numer - sprawdzę jutro jak się uda.
Co do tych sprężyn... nie polecam na polskie drogi, moje obniżają o około 5 cm i powiem szczerze, że bywa to dość upierdliwe
są dosyć twarde - samochód trzyma się drogi lecz każdy dołek jest odczuwalny. Na równej autostradzie rewelka
ale gdzie my mamy równe autostrady...
Na początku chciałem wymienić bo z takimi kupiłem golfika ale po 10 tys. km przyzwyczaiłem się. Pewnie zmienię je na normalne przy najbliższej wymianie amorów.
Trzeba tylko uważać. (progi mam wgniecione przy przednich kołach przez poprzednika)
Pozdrawiam
Co do tych sprężyn... nie polecam na polskie drogi, moje obniżają o około 5 cm i powiem szczerze, że bywa to dość upierdliwe
Na początku chciałem wymienić bo z takimi kupiłem golfika ale po 10 tys. km przyzwyczaiłem się. Pewnie zmienię je na normalne przy najbliższej wymianie amorów.
Trzeba tylko uważać. (progi mam wgniecione przy przednich kołach przez poprzednika)
Pozdrawiam