Różnica pomiędzy sprężynami do Golfów III...

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Radexxx
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Różnica pomiędzy sprężynami do Golfów III...

Post autor: Radexxx » wt sie 02, 2005 22:51

Witam wszystkich!

Pisze do Was ponieważ mam mały problem, a widze że znacie się na rzeczy :grin: ! Mianowicie chodzi mi o różnice między sprężynami do Golfów III wyprodukowanych przed 94 rokiem i po 94 roku!

Mam Golfa z października 93 roku i chciałem sobie kupić te sprężyny (wiem że nie jest to najlepsze rozwiązanie ale narazie mnie nie stać na kompletne zawieszenie sportowe) Klik! Gostek mi napisal ze pochodzą z Golfa z 97 roku ale nie widze zbytnio różnicy między tymi do Golfów z przed 94 roku!

PS Jakby co to opcja szukaj nie działa :chytry:

ku_bi
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Kontakt:

Post autor: ku_bi » wt sie 02, 2005 23:02

różnią się napewno, przednie. górny zwój mają inny tylko nie pamiętam czy jest węższy czy szerszy....

Awatar użytkownika
k3fir
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: k3fir » wt sie 02, 2005 23:04

chyba te po 94 maja szersze kielichy z przody czy cos w tym stylu.

lenek5
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: lenek5 » śr sie 03, 2005 22:22

A wogule czy ktoś tegeneruje sprężyny? dajcie namiary potrzebuje do vento poj 2000 tył???

Awatar użytkownika
briano
Kozak
Kozak
Kontakt:

Re: Różnica pomiędzy sprężynami do Golfów III...

Post autor: briano » śr sie 03, 2005 23:33

Radexxx pisze:Witam wszystkich!

Pisze do Was ponieważ mam mały problem, a widze że znacie się na rzeczy :grin: ! Mianowicie chodzi mi o różnice między sprężynami do Golfów III wyprodukowanych przed 94 rokiem i po 94 roku!

Mam Golfa z października 93 roku i chciałem sobie kupić te sprężyny (wiem że nie jest to najlepsze rozwiązanie ale narazie mnie nie stać na kompletne zawieszenie sportowe) Klik! Gostek mi napisal ze pochodzą z Golfa z 97 roku ale nie widze zbytnio różnicy między tymi do Golfów z przed 94 roku!

PS Jakby co to opcja szukaj nie działa :chytry:
TYł bedzie pasował przód na bank jest inny chyba że tależyk też zmienisz , ale prościej jest szukać sprężyn do 94 poza tym więcej takich jest

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”