Padła cewka??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Padła cewka??
Witam
Od razu przepraszam ponieważ było już dużo tematów na ten temat i sporo wiem - natomiast chciałbym znać waszą opinię...
Ostatnio podczas małego mrozu odpaliłem samochód, pochodził trochę, wyjechałem na ulicę i samochód zgasł, od tamtej pory nie pali.
Sprawdzałem iskrę i wogóle nie wychodzi z cewki (cewkę wymieniałem miesiąc temu-zamiennik).
Czy myślicie, że to znów padła cewka?, potrzebuję pilnie jutro samochodu i nie wiem czy kupić dzisiaj drugą czy nie? Nie mam możliwości podmienić cewki od kogoś...
Jak poznam opinie można wyrzucić temat.
Od razu przepraszam ponieważ było już dużo tematów na ten temat i sporo wiem - natomiast chciałbym znać waszą opinię...
Ostatnio podczas małego mrozu odpaliłem samochód, pochodził trochę, wyjechałem na ulicę i samochód zgasł, od tamtej pory nie pali.
Sprawdzałem iskrę i wogóle nie wychodzi z cewki (cewkę wymieniałem miesiąc temu-zamiennik).
Czy myślicie, że to znów padła cewka?, potrzebuję pilnie jutro samochodu i nie wiem czy kupić dzisiaj drugą czy nie? Nie mam możliwości podmienić cewki od kogoś...
Jak poznam opinie można wyrzucić temat.
W Warszawie nie masz od kogo cewki podmienić ???? Całe forum dobrych ludzi jest przecież. Najprostszy sposób to kupić nową tanią cewkę i sprawdzić. Jak się nie poprawi to cewka do garażu i niech leży, a jak się poprawi to zamontować nową, a starą dać do reklamacji. Jeżeli jednak chciałbyś podmienić cewkę to spróbuj napisać do GRZANY on ma swojego MK2 z ABFem i ma na pewno cewkę taką jak potrzebujesz. Może ci chłopak pomoże.