Czy warto to zastosowac?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czy warto to zastosowac?
Witam was mam pytnie czy warto zastosowac ten produkt:
http://moto.allegro.pl/item460480290_li ... od_ss.html
bo zauwazylem ze z pol osi jest maly wyciek oleju?
I czy ktos z was cos takiego stosowal i czy pomoglo to cos?
http://moto.allegro.pl/item460480290_li ... od_ss.html
bo zauwazylem ze z pol osi jest maly wyciek oleju?
I czy ktos z was cos takiego stosowal i czy pomoglo to cos?
ostatnio mechanik wymienil simeringi na ol osiach bo wymienialem sprzeglo, ale nadal jest wyciek a czy taki preparat cos pomoze?
a czy to moze byc wina ze olej wlany to hipol polsyntetyk 75W/90
a ktory bedzie lepszy olej do skrzyni syntetyk czy polsyntetyk?
i czy jak wleje syntety to czy bede np wieksze wycieki czy mniejsze
a czy to moze byc wina ze olej wlany to hipol polsyntetyk 75W/90
a ktory bedzie lepszy olej do skrzyni syntetyk czy polsyntetyk?
i czy jak wleje syntety to czy bede np wieksze wycieki czy mniejsze
- error6
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam
Mam podobny problem. Wymiana uszczelniaczy nic nie daje, ponieważ te metalowe tuleje do których przykręcana jest półoś są już wytarte i powoduje to nieszczelności. Prubowałęm już zakupić nowe, ale nie wiem jak ta część fachowo się nazywa i nikt mi nie potrafi tego znaleść w katalogach. Byc moze zle szukaja...
Mam podobny problem. Wymiana uszczelniaczy nic nie daje, ponieważ te metalowe tuleje do których przykręcana jest półoś są już wytarte i powoduje to nieszczelności. Prubowałęm już zakupić nowe, ale nie wiem jak ta część fachowo się nazywa i nikt mi nie potrafi tego znaleść w katalogach. Byc moze zle szukaja...
A Kolega z jakiej planety?Co niby syntetyk będzie płukał?Syntetyk na pewno bedzie plukal, jak juz to polsytetyk , a najlepiej mineral...
Do skrzyni tylko syntetyk,żaden inny.
Nie wiem na 100%czy to jest to,ale kolega miał ten sam problem i szukał drugiej skrzyni...error6 pisze:Wymiana uszczelniaczy nic nie daje, ponieważ te metalowe tuleje do których przykręcana jest półoś są już wytarte i powoduje to nieszczelności.