A moze macie jakis patent "tymczasowy". Ja wyciagnalem uszczelke, pogiolem sobie troche w druga strone, potem troszke chcialem blache drzwi "przestawic" do szyby... ale to chyba na 2 dni wystarczy (cos tam poprawilo, ale...). Myslalem, ze moze od srodka drzwi da sie jakos "przyciagnac" ta blache, ale tam nic nie znalazlem... Smieszne to co pisze, ale laik ze mnie... a nie mechanik... a szkoda Golfika tak topic...
Uszczelka szyby tylne drzwi L+P (zewnetrzna dol)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
adam_franciszek
- Mały gagatek

Uszczelka szyby tylne drzwi L+P (zewnetrzna dol)
Mam problem. Cos mi cieknie MK2. Wyczytalem sporo na Forum (dzieki - to kopalnia wiedzy praktycznej). Sprawdzilem wiele miejsc (szyberek i jego odwodnienie, dmuchawe powietrza, oslony foliowe w drzwiach, korki-zaslepki itp.), ale najbardziej rzuca sie w oczy uszczelka (L+P drzwi) tylne, ta na dole, zewnetrzna. Stara juz chyba i nie dociska do szyby jak trzeba... Jak leje totalnie to woda sie chyba zbiera w dzrwiach i kanaliki sprawne (x3) nie nadazaja wypuszcac wody... ze srodka drzwi i cieknie przez zaslepki od tapicerki. Gdzie takie uszczelki na szyby mozna kupic, i za ile? Szukalem... ciezka sprawa, wszyscy odsylaja do autoryzowanego serwisu. Az nie chce pytac o cene 
A moze macie jakis patent "tymczasowy". Ja wyciagnalem uszczelke, pogiolem sobie troche w druga strone, potem troszke chcialem blache drzwi "przestawic" do szyby... ale to chyba na 2 dni wystarczy (cos tam poprawilo, ale...). Myslalem, ze moze od srodka drzwi da sie jakos "przyciagnac" ta blache, ale tam nic nie znalazlem... Smieszne to co pisze, ale laik ze mnie... a nie mechanik... a szkoda Golfika tak topic...
Ostatnio zmieniony śr kwie 30, 2008 13:14 przez adam_franciszek, łącznie zmieniany 1 raz.
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
http://allegro.pl/item354896362_uszczel ... html#photo
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;