Problem z pedałem hamulca w MK2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Problem z pedałem hamulca w MK2
HMM. Mam taki maly problem nawet nie wiem za bardzo jak to mam opisac. Chodzi o to ze podczas hamowania, pedał od hamulca wciska sie pod wplywem nacisku do pewnego momentu i wtedy tak jagby przeskakuje i idzie dalej, taki efekt uzyskuje tylko podczas hamowania, na postoju po wcisnieciu go nieda rady powtorzyc tego efektu. pedal o nic nie czepia ani nie wadzi, nie wiem o co chodzi. moze wy mi pomozecie.
Re: Problem z pedałem hamulca w MK2
Napisz co za silnik, chodzi mi o sposób uzyskiwania podciśnienia dla serwowspomagania, bo raczej tu trzeba szukać usterki.michaelsoltys pisze:HMM. Mam taki maly problem nawet nie wiem za bardzo jak to mam opisac. Chodzi o to ze podczas hamowania, pedał od hamulca wciska sie pod wplywem nacisku do pewnego momentu i wtedy tak jagby przeskakuje i idzie dalej, taki efekt uzyskuje tylko podczas hamowania, na postoju po wcisnieciu go nieda rady powtorzyc tego efektu. ******* o nic nie czepia ani nie wadzi, nie wiem o co chodzi. moze wy mi pomozecie.
V.
Golf i Kałasznikow powstały na bazie tej samej filozofii-prostota, niezawodność i swoista elegancja...
Mam taką samą sytuację, tylko, że umnie pojawiło się to po wymianie klocków ham. i przy okazji zauważyłem, że jedna tarcza nadaję się do wymiany, a druga wygląda jak nówka - widocznie tłoczek nie odbijał i hamowało mi jedno przednie koło. Teraz hamują dwa ..., tylko że właśnie jest tak jak u ciebie:HMM. Mam taki maly problem nawet nie wiem za bardzo jak to mam opisac. Chodzi o to ze podczas hamowania, pedał od hamulca wciska sie pod wplywem nacisku do pewnego momentu i wtedy tak jagby przeskakuje i idzie dalej, taki efekt uzyskuje tylko podczas hamowania, na postoju po wcisnieciu go nieda rady powtorzyc tego efektu. ******* o nic nie czepia ani nie wadzi, nie wiem o co chodzi. moze wy mi pomozecie.
pedał od hamulca wciska sie pod wplywem nacisku do pewnego momentu i wtedy tak jagby przeskakuje i idzie dalej