wymiana maglownicy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Puchaty
- Nowicjusz
- Kontakt:
wymiana maglownicy
Witam, niestety mam do wymiany maglownice ze wspomaganiem. Czy może ktos napisac kilka porad jak ja wymienic samodzielnie? Co bedzie potrzebne? Na co zwrocic uwage?
- Puchaty
- Nowicjusz
- Kontakt:
Chetnie dał bym punkcik i ładnie podziekował ale:
po 1 - uzywałem wyszukiwarki i niestety nie znalazłem zadnej informacji odnosnie mojego pytania!
po 2 - link ktory jest w odpowiedzi nadal nie rozwiazuje problemu, poniewaz opisy tycza sie mk2 a jak widac w moim profilu pytanie tyczy sie mk3, w postach pod linkiem szukałem rowniez informacji czy mk2 i mk3 maja podobny montaz maglownicy, niestety nic.
po 3 - nawet jesli jest tak ze mk3 i mk2 maja takie same lub bardzo podobne układy kierownicze to nie ma tam informacji czy jest to opis do układu ze wspomaganiem, czy bez.
Zdaje sie ze pytanie jest nadal aktualne!
Bardzo prosze o pomoc forumowiczów, ktorzy orientuja sie w temacie!
po 1 - uzywałem wyszukiwarki i niestety nie znalazłem zadnej informacji odnosnie mojego pytania!
po 2 - link ktory jest w odpowiedzi nadal nie rozwiazuje problemu, poniewaz opisy tycza sie mk2 a jak widac w moim profilu pytanie tyczy sie mk3, w postach pod linkiem szukałem rowniez informacji czy mk2 i mk3 maja podobny montaz maglownicy, niestety nic.
po 3 - nawet jesli jest tak ze mk3 i mk2 maja takie same lub bardzo podobne układy kierownicze to nie ma tam informacji czy jest to opis do układu ze wspomaganiem, czy bez.
Zdaje sie ze pytanie jest nadal aktualne!
Bardzo prosze o pomoc forumowiczów, ktorzy orientuja sie w temacie!
odkręcasz przwód ciśnieniowy z maglownicy załaczasz silnik jak przestanie lecieć płyn pamiętając przy tym ze pompa nie moze pracować na sucho ( to jest chwilka ) układ jest pustyPuchaty pisze:a wiesz moze jak wyczyscic układ ze starego plynu??
Ostatnio zmieniony śr wrz 17, 2008 14:14 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.