Witam wszystkich.
Mam golfa IV 1.6 16V z Grudnia 2001 roku i mam problem z kierownicą wielofunkcyjną (nie działa sterowanie tempomatu, klakson oraz sterowanie radiem (radio z nawigacją MFD) ).
Byłem u elektronika samochodowego który stwierdził że nie ma sterownika kierownicy.
W związku z tym mam pytanie czy ktoś może wie jaki może być jego numer fabryczny gdyż podobno było ich kilka wersji, albo może ktoś ma też podobną wersję golfa ( kierownica wielofunkcyjna i sterowanie tempomatu, klaksonu oraz radia MFD) i mógłby zobaczyć u siebie w skrzynce z przekaźnikami i podać mi jego pełny numer. Wiem że pierwsze jego numery to
1J0907487 ale na końcu znajduje się jeszcze litera A lub B lub C lub D.
Z góry będę wdzięczny za podpowiedzi.
Problem z kierownicą
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- bewerber39
- Mały gagatek
- Kontakt:
wystarczy ze poprosisz o sprawdzenie jaka powinna być oraz czy jest dostępna i w jakiej cenie (nie zawsze allegro = taniej) - nie musisz oszukiwaćPrzejedź się do serwisu VW Udaj że chcesz od nich kupić i poproś sprzedawce o numer części (żeby pożniej znow nie szukać)... udaj że musisz pjechać po siano czy coś...
tak z ciekawości - zawsze tak robisz jak chcesz jakiś nr części?bewerber39 pisze:Przejedź się do serwisu VW Udaj że chcesz od nich kupić i poproś sprzedawce o numer części (żeby pożniej znow nie szukać)... udaj że musisz pjechać po siano czy coś... ja to przetestowałem i zawsze się udawało.
dokładnie, i po jakiego grzybka tu oszukiwaćgreg pisze:wystarczy ze poprosisz o sprawdzenie jaka powinna być oraz czy jest dostępna i w jakiej cenie (nie zawsze allegro = taniej)