Co zrobic zeby tylne zawiesznie nie bylo takie twarde?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Co zrobic zeby tylne zawiesznie nie bylo takie twarde?
witam was mam pytanie co zrobic zeby tylne zawiesznie nie bylo takie twarde bo jak jezdze sam autem to tyl jest strasznie twardy no chyba ze ktos jedzie ze mna z tylu i jest troche obciazony to juz lepiej jest.
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
tylne tuleje do wymiany , czy chodzi Ci o taki łomot z który czasem staje się uciążliwy , takie lop , to tak wnerwia troche psychicznie , inna możliwośc tymczasowa podpompowanie w przednie kola 1.8 tył 1.6 atmosfer
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Odboje działają tylko jak auto jest dociążone ścinając odbój doprowadzisz do wylania się amorków , bo amorek wyjdzie poza wykres i się dobije , co wymieniałeś sprężyny amorki jakie masz opony?
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
No wymienilem sprezyny i amorki corven tylko jak jezdze to po lewej stronie sie cos tlucze jak wjade w dziure i jak wlozylem palce w sprezyne po prawej stronie to odboj mial luzy do gory i w dol tak z 2cm a jak to samo zrobilem w lewej sprezynie to odboj sie prawie nie rusza ma strasznie maly luz, a jak otworze bagaznik i nacisne auto w dol to w prawym syczy cos a w lewym nie i jak mozna zrobic zeby nie bylo auto z tylu takie twarde i sztywne?
a opony mam R13 175 70

a opony mam R13 175 70

Ostatnio zmieniony wt wrz 02, 2008 21:32 przez ironkorn, łącznie zmieniany 1 raz.
- majster heniek
- Forumowy spamer :)

- Auto: Jest
- Silnik: też
grandilodz, poczytaj temat kolegi ironkorn, : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
wg mnie ma sprężyny nowe założone obniżające , a one są twarde i jeżeli odbój będzie do normalnych sprężyn to amortyzator albo dobije do odboju i nie będzie wogóle chodził albo zostanie minimalny luz i auto będzie z tyłu jak beż zawieszenia - nie będzie belka pracowała
wg mnie ma sprężyny nowe założone obniżające , a one są twarde i jeżeli odbój będzie do normalnych sprężyn to amortyzator albo dobije do odboju i nie będzie wogóle chodził albo zostanie minimalny luz i auto będzie z tyłu jak beż zawieszenia - nie będzie belka pracowała
Ostatnio zmieniony wt wrz 02, 2008 21:36 przez majster heniek, łącznie zmieniany 1 raz.