Tuleja przednia rozrusznika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Tuleja przednia rozrusznika
Ta co siedzi w obudowie sprzęgła.Może ktoś wie gdzie kupić tą malutką pierdołe.?
Najlepiej okolice Rybnika ,Wodzisławia Śl.Pytałem w ośmiu sklepach w okolicach Wodzisławia śl i kazdy robi głupia mine.Jedni nie wiedza o co chodzi a inni wiedzą i nie chca albo nie mogą tego sprowadzić(mała cena?).
Żebym choć wiedział jak toto wyglada to by sie dopasowało.Auto musze mieć na chodzie wiec nie moge jej wyciagnac i pognac do sklepu.
Zastanawie mnie jedno,przecież to dosyć częsta awaria rozrusznika a nawet w intercarsie nie maja.Mam jechac do ASO?
Najlepiej okolice Rybnika ,Wodzisławia Śl.Pytałem w ośmiu sklepach w okolicach Wodzisławia śl i kazdy robi głupia mine.Jedni nie wiedza o co chodzi a inni wiedzą i nie chca albo nie mogą tego sprowadzić(mała cena?).
Żebym choć wiedział jak toto wyglada to by sie dopasowało.Auto musze mieć na chodzie wiec nie moge jej wyciagnac i pognac do sklepu.
Zastanawie mnie jedno,przecież to dosyć częsta awaria rozrusznika a nawet w intercarsie nie maja.Mam jechac do ASO?
opony to podstawa
W intercarsie mają ale nie jest opisane czy to przednia, czy tylna (być może mają tylko tylne :/ ), są tylko wymiary 12x14x14mm (12 to średnica wewnętrzna, pozostałe to zewnętrzna i długość).
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
Ale intercars nie podaje czy to przednia czy tylna!zodiak pisze:W intercarsie mają ale nie jest opisane czy to przednia, czy tylna (być może mają tylko tylne :/ ), są tylko wymiary 12x14x14mm
Jedynie taką oferuje, ale nie precyzuje, że to przednia!
[ Dodano: Czw Sie 28, 2008 10:25 ]
Właściwa tuleja ma rozmiary : 12,1x14,12x12mm
źródło : http://motohurt.info/sklep/product_info ... s_id=75344
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
Nad ranem:
-
- Nowicjusz