Witam, jak wyżej mam taki problem od niedawna. Gdy włączam kierunek w prawo jest wszystko ok, awaryjne, jest ok, ale gdy włączam juz kierunek w lewo, to mignie raz lub dwa (tez nie zawsze) a potem się zatrzyma ze swieci non stop, i czasami jak pomacham manetka sam to pomoze a czasami nie.. Zazwyczaj po jakims czasie Sam znowu miga, i znowu przestaje ... Myslalem ze to przekaźnik ten ktory jest nad bezpiecznikami w schowku, on jest w prawym górnym rogu ale go wymienilem i jest to samo. Czy jest jeszcze jakis inny przerywacz ktory za to odpowiada ????
A i raz zauwazylem ze przy włączonych swiatłach Tliła mi się zarówka migacza z tyłu i z przodu ale wlasnei tylko lewa .... dziwna sprawa ...
Problem z migaczem w lewo - zatrzymuje się
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zrobilem to tak, do lampy oprocz głownej wtyczki szły dwie czarne, jedną z takich dwoch pinów wyłączyłem i juz było git, bo okazał osie ze migacz nie działa wtedy keidy mam wcisniety hamulec i tez wtedy mam tą tlącą sie zarówkę. Wiec wząłem tą jedną czarną wtyczke i przełozyłem tam gdzie podłącza sie do pina zeby swieciła druga zarówka stopu. Tyle tylko ze ona jakos słabiej swieci.