Autko to Bora,pytanie jak w temacie, ma ktoś może fotkę gdzie dokładnie znajduje się ujście skroplin? Chcę tą drogą zapodać środek do odkażania parownika. Za pomoc z góry serdeczne dzięki.
Pozdrawiam.
odprowadzenie skroplin z klimy-gdzie się znajduje?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Najlepiej włącz klimę i zobacz gdzie zacznie ściekać woda pod autem. Po kilku minutach powinna być widoczna. Ja mam golfa i odprowadzenie znajduje się na ścianie grodziowej.
Zdjęcia może nie najlepszej jakości ale przynajmniej widać jak to wygląda, mam nadzieję, że to Cie jakoś naprowadzi chyba, że w borze jest zupełnie inne rozwiązanie. Znajduje się mniej więcej w połowie ściany.
Zdjęcia może nie najlepszej jakości ale przynajmniej widać jak to wygląda, mam nadzieję, że to Cie jakoś naprowadzi chyba, że w borze jest zupełnie inne rozwiązanie. Znajduje się mniej więcej w połowie ściany.
Ostatnio zmieniony ndz sie 17, 2008 18:12 przez looki8329, łącznie zmieniany 2 razy.
Lepiej stracić sekundę z życia, niż życie w ciągu sekundy...
indyczes, u mnie jest to widoczne nie jest przykryte żadną matą. Rozumiem, że Ty masz na ścianie od strony silnika właśnie taką matę tak? Patrzyłeś kiedyś w którym miejscu zaczyna kapać woda pod samochód?
Ostatnio zmieniony ndz sie 17, 2008 18:31 przez looki8329, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej stracić sekundę z życia, niż życie w ciągu sekundy...