ulamane pokretelko od regulacji lusterek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ulamane pokretelko od regulacji lusterek
witam
Mam male zapytanko do posiadaczy mk4.
Dzis podczas czyszczenia autka utracilem niechcacy pokretelko od regulacji elektrycznych lusterek. Zlamal sie ten plastikowy przezroczysty bolec. I teraz pytanko, czy da sie to rozlozyc na czesci pierwsze po wyjeciu klamki (w celu sklejenia)? Ewentualnie jak wymontowac klamke? A moze proponujecie jakies inne rozwiazanie?
z gory dziex za pomoc.
pozdro;)
Dzis podczas czyszczenia autka utracilem niechcacy pokretelko od regulacji elektrycznych lusterek. Zlamal sie ten plastikowy przezroczysty bolec. I teraz pytanko, czy da sie to rozlozyc na czesci pierwsze po wyjeciu klamki (w celu sklejenia)? Ewentualnie jak wymontowac klamke? A moze proponujecie jakies inne rozwiazanie?
z gory dziex za pomoc.
pozdro;)
Re: ulamane pokretelko od regulacji lusterek
shevet pisze:witam
z gory dziex za pomoc.
pozdro;)
Witam
tego już nie skleisz raczej nowe albo używka.
ja miałem to samo dwa razy ale uporałem się z tym .
kupiłem na szrocie ale można kupić nowy jak kto woli,
delikatnie to podważasz tylko ten element którym sterujesz lusterka i powinno wyjść,
ale ostrożnie aby sobie nie poniszczyć plastiku
pozdro Tomek
Masz na mysli te plastikowa ramke z napisami L 0 P naokolo ulamanego pokretla?tomas12 pisze: delikatnie to podważasz tylko ten element którym sterujesz lusterka i powinno wyjść,
Ile wolaja na szrocie za ten dzyndzel?
pozdro;)
tak to jest to , jak dobrze pamiętam tam są takie małe zatrzaski u dołu i góry ale będziesz widział jak kupisz ten dinks i będziesz wiedział jak to wyjąć.shevet pisze:Masz na mysli te plastikowa ramke z napisami L 0 P naokolo ulamanego pokretla?tomas12 pisze: delikatnie to podważasz tylko ten element którym sterujesz lusterka i powinno wyjść,
Ile wolaja na szrocie za ten dzyndzel?
pozdro;)
nie wiem jak w PL bo ja mieszkam w UK i dałem około 5 funtów
Tomek