ps. opcja wypchania auta z garażu nie przejdzie, bo garaż mam pod blokiem i jest mega stromy zjazd

Tak to teraz wygląda :green_fuck:

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- nie, mój golfik niczym się nie wyróżnia - ciemny granat/grafit - różni ludzie różnych kolorowów się tam dopatrują, 3d, wąskie zderzaki - poznasz po tym, że prawa strona jest kiepsko pomalowana.Rafit pisze:Lipek81, lipek pytanko czy to ty śmigasz tym czerwonym MK2 z czerwonymi zderzakami i wlepą którego wszędzie widzę gdzie nie pojadę
Zobaczę, o której skończę robotę, i jak będzie czas to najwyżej podjadę i na holu ciebie wyciagnę.
chciałbym nim teraz wyjechać z garażu aby móc go wprowadzić tyłem do ściany
a jak spowrotem go wepchniecie??? jak jest bardzo stromo to we 2-je nie wepchniecieps. opcja wypchania auta z garażu nie przejdzie, bo garaż mam pod blokiem i jest mega stromy zjazd
- spowrotem sam zjedzie - zakładam, że hamulce hamują - przecież nawet jak silnik jest zgaszony, to one działają - twardy pedał, ale działają - zjechać z podjazdu się da. Ewentualnie spuścić go na holu do garażu. Ogólnie nie widzę problemu.herflik95 pisze:a jak spowrotem go wepchniecie??? jak jest bardzo stromo to we 2-je nie wepchniecie
- Jak znam życie i Pruszcz Gdański to kolega ma właśnie garaż pod blokiem i wyjeżdżając z garażu jedzie pod górkę, a jak wjeżdża do garażu to ma z górki.Rafit pisze:bo garaż mam pod blokiem i jest mega stromy zjazd
podkoksuj dobrze akumulator i wrzuc jaka dwojke i na rozruszniku wjedz do tego gazazu i niech ktos jeszcze pcha go z tylu, powinien dac radeRafit pisze:No właśnie kombinowałem bez immo lipa bo odpala i po sekundzie gaśnie.
U mnie nie ma w tej kostce brązowego kabla jest tylko czarny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 68 gości