nie dziala nawiew

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
mazio_leczna
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

nie dziala nawiew

Post autor: mazio_leczna » pt sie 01, 2008 20:24

pomocy jest tak goraco a ja sie rozplywam w golfie nie dziala nawiew dopiero jak gdzies na wiekszym dole podskoczy samochod to sie wlaczy na chwile nie wiem co zrobic czy to kabelek gdzies czy co nie wiem pomocy

Awatar użytkownika
Lipek81
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: Lipek81 » pt sie 01, 2008 21:00

Sprawdź przełacznik - wyciagnij uchwyty od suwaków nawiewu otraz uchwyt przełącznika dmuchawy (pociągnij za nie), potem ściągnij panel nawiewu (też pociagnij) - będziesz miał dosteb do kabelków - odepnij wtyczkę od przełacznika nawiewu i ptrzy włączonym zapłonie zewrzyj czarno-czerwony przewód z żółtym - dmuchawa powinna zadziałać - jak nie, to wyciągaj silnik dmuchawy (porada na stronie www.vwgolf.pl - w poradzie "jak zlikwidować piszczenie dmuchawy) - i podłacz ją bezpośrednio pod 12V - zobacz czy silnik działa.

- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.

Awatar użytkownika
mazio_leczna
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: mazio_leczna » ndz sie 03, 2008 09:23

dzieki sliczne kolego tak sprobuje jak bedzie cos nie tak to sie jeszcze bede do ciebie odzywal

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”