Panowie,
Zastanawiam sie czy nie zamontowc sobie CB w miejsce strago boxa na kasety. Wyjalem go sobie nawet latwo (bez zbednej rozbiorki), ale trzyma sie na dwoch kabelkach (brazowy i jakis dwukolorowy). Do czego te kabelki sa, skoro - tak mi sie wydaje - ten box 9miejscowki na kasety) wyskakuja na sprezynach... A moze mam tam "za friko" podpiecie do 12 V od aku? Wiem, moglbym sprawdzic, ale wole najpierw zapytac fachowcow...
PS. Co mysliscie z tym montazem CB na stale? Czy moze lepiej tak, zeby zabierac pudelko do chaty?
Kabelki w boxie na kasety
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Kabelki w boxie na kasety
Ostatnio zmieniony śr lip 30, 2008 15:03 przez adam_franciszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Czolem!
Wszystko jest trudne nim stanie się proste.
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
To jest napięcie do podświetlenia Boxu. Pewnie miałeś żaróweczkę przepaloną i nawet nie wiedziałeś, że tam jest podświetlenie.
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
-
- Mały gagatek
Lipek - na taka porade czekalem! Uklony + punkciki... Ide sie "wpinac". No, bo oczywiscie moglem sobie wziac miernik i sprawdzic... ale nie chcialem czegos popsuc wczesniej.
PS. Ja zasadniczo od zakupu autka tam nie zagladalem
(kto dzis slucha kaset), a ze mi to nie przeszkadzalo do dzis... to nawet nie wiedzialem, ze tam jakas zarowka jest
A tak CB wejdzie jak sie patrzy, razem z rozdzialeczem x3 gniazda na inne urzadzonka... 
PS. Ja zasadniczo od zakupu autka tam nie zagladalem

Czolem!