01039 - Coolant Temperature Sensor (G2)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Jacek75
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf Variant MK5 1.4 TSI 122hp
- Silnik: CAXA
- Kontakt:
01039 - Coolant Temperature Sensor (G2)
Diagnostyka komputerowa wykazała błąd jak w temacie. Objawy: falujące obroty jałowe, zwiększone spalanie, problem z odpaleniem na ciepłym, szaleje temperatura. Problem mam taki, że moj pojazd wyposażony jest w silnik 1.6 16V BCB, wg. etki wyposażony w dwa czujniki jeden przy chłodnicy (3 pin - czarny, opasek brak) i drugi przy obudowie termostatu (czyba 4 pin, chyba zielony, poparzyłem łapy, kiepski dostep). Proszę o pomoc, który czujnik do wymiany i jaki kod handlowy posiada.
bardzo prawdopodobne że taki tylko nie wiem czy to jest konkretny do Twojego auta http://www.allegro.pl/item390659732_ory ... da_vw.html
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.