Jak zmienic wskazania temp z F na C w MFA?

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

kasia_bbb
Nowicjusz
Nowicjusz

Jak zmienic wskazania temp z F na C w MFA?

Post autor: kasia_bbb » czw cze 19, 2008 11:28

dzień dobry!
mam problem , jak w temacie! zmieniłam stopnie w moim WV Golf IV, rocznik 1999, i aktualnie wskazuje tem. w farenhajtach! .. probowalam zmienic je tak samo jak w Audi (czyli recyrkulacja i "+") ale nic to nie daje! prosze o pomoc! :):):)

[ Dodano: 19 Cze 2008 17:10 ]
ehhh... czyzby nikt nie byl w stanie mi pomoc?? prosze! samochod jest sprowadzony, wiec ksiazka serwisowa jest w języku niemieckim::crazy: szukałam na innych forach, instrukacjch, wszytkim ;/ bez sensu! nic nigdzie nie ma! ... czy pozostaje mi jedynie wizyta w serisie i wydanie kolejne 100zł. za uregulowanie takie małego dziasostwa??
Ostatnio zmieniony czw cze 19, 2008 19:31 przez kasia_bbb, łącznie zmieniany 1 raz.

Ryszardo
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: Ryszardo » czw cze 19, 2008 21:02

Jeżeli chodzi ci o zmianę na climatroniku, to jest tak: nacisnąć i przytrzymać przycisk ECON, a następnie wcisnąć przycisk AUTO. Tylko to dotyczy climatronika, a ty piszesz o MFA, chyba, że się pomyliłaś. Pozdrawiam. :D

Awatar użytkownika
looki8329
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: looki8329 » czw cze 19, 2008 22:35

kasia_bbb, http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... ++celcjusz

Może tutaj znajdziesz rozwiązanie. Pozdrawiam.

Lepiej stracić sekundę z życia, niż życie w ciągu sekundy...

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”