Czujnik temperatury oleju w miske olejową
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- tomogolf2
- Forum Master

- Kontakt:
Czujnik temperatury oleju w miske olejową
Witam.poszukuje numerow czujnika temperatury oleju wkrecanego w miejsce korka spustowego w mieske olejową do mk2, albo jakichs namiarow gdzie to kupic.z gory dziekuje
-
MZiobro
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Re: Czujnik temperatury oleju w miske olejową
ja poszedłem z korkiem do tokarza zrobił mi gwint w korku i wkręciłem tam normalny czujnik temp. z podstawy filtra i działa w 100% ok....tomogolf2 pisze:Witam.poszukuje numerow czujnika temperatury oleju wkrecanego w miejsce korka spustowego w mieske olejową do mk2, albo jakichs namiarow gdzie to kupic.z gory dziekuje
-
MZiobro
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
dokładnie można i wspawac tulejke z gwintem w miske ale mi sie nei chciało ściagac miski....a co do znalezienia czujnika ktory bedzie mial taka sama srednice jak korek i skok gwintu taki sam jest napewno ciezko znaleść....ale próbowac mozna....tomogolf2 pisze:MZiobro, pomysł jest dobry ale nie chce wiercic w korku.wole znaleźc czujnik kroty bedzie mial gwint jak w korku spustowym.bo mam tez i inny pomysł zeby w miske sie wwiercic i zamontowac czujnik.ale wole zamienic korek na czujnikdlatego szukam......