Czujnik temperatury oleju w miske olejową

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
tomogolf2
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Czujnik temperatury oleju w miske olejową

Post autor: tomogolf2 » śr cze 11, 2008 11:50

Witam.poszukuje numerow czujnika temperatury oleju wkrecanego w miejsce korka spustowego w mieske olejową do mk2, albo jakichs namiarow gdzie to kupic.z gory dziekuje

Moj Fire & Ice TDI

KUPIE TYLNA ŁAPE SILNIKA SYNCRO MK3 PASSAT B4!!

MZiobro
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Re: Czujnik temperatury oleju w miske olejową

Post autor: MZiobro » śr cze 11, 2008 11:57

tomogolf2 pisze:Witam.poszukuje numerow czujnika temperatury oleju wkrecanego w miejsce korka spustowego w mieske olejową do mk2, albo jakichs namiarow gdzie to kupic.z gory dziekuje
ja poszedłem z korkiem do tokarza zrobił mi gwint w korku i wkręciłem tam normalny czujnik temp. z podstawy filtra i działa w 100% ok....

Awatar użytkownika
tomogolf2
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: tomogolf2 » śr cze 11, 2008 14:13

MZiobro, pomysł jest dobry ale nie chce wiercic w korku.wole znaleźc czujnik kroty bedzie mial gwint jak w korku spustowym.bo mam tez i inny pomysł zeby w miske sie wwiercic i zamontowac czujnik.ale wole zamienic korek na czujnik :) dlatego szukam......

Moj Fire & Ice TDI

MZiobro
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: MZiobro » śr cze 11, 2008 15:15

tomogolf2 pisze:MZiobro, pomysł jest dobry ale nie chce wiercic w korku.wole znaleźc czujnik kroty bedzie mial gwint jak w korku spustowym.bo mam tez i inny pomysł zeby w miske sie wwiercic i zamontowac czujnik.ale wole zamienic korek na czujnik :) dlatego szukam......
dokładnie można i wspawac tulejke z gwintem w miske ale mi sie nei chciało ściagac miski....a co do znalezienia czujnika ktory bedzie mial taka sama srednice jak korek i skok gwintu taki sam jest napewno ciezko znaleść....ale próbowac mozna....

Awatar użytkownika
tomogolf2
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: tomogolf2 » śr cze 11, 2008 15:36

MZiobro pisze:....ale próbowac mozna....
dlatego probuje.... moze ktos z forum bedzie wiedzial cos na ten temat..... nie chce nic niszczyc.... ani spawać

Moj Fire & Ice TDI

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”