Bagnet i ta czesc co go trzyma...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- d.milas
- Użytkownik

- Kontakt:
Bagnet i ta czesc co go trzyma...
Witam.
takie mam pytanko mialem ulamana koncowke od bagnetu ta plastikowa, a dokladniejk chodzi mi o ta czesc co powinna byc stala.. Tzn nie sam bagnet tylko ta czesc co go trzyma. Wymienilem to ale zdziwienie mnie wzielo kiedy sprawdzalem poziom oleju i byl min. poczym stwierdzilem ze doleje, bo dziwna sprawa wyszla.. po dolewce oleju mialem max.. przejechalem moze ze 100km i zaczela puchnac uszczelka i poziom oleju znow spadl do min. dodam ze nigdy nie bral oleju ani nie cielko ani nic.. jedynie po dolewce troche z uszczelki poszlo... Wg moich przemyslen wyszlo ze za duzo oleju bylo w silniku i uszczelka nie wydolila, wiec nie wlalem wiecej oleju.. przejechalem jakies 1000km i stan oleju taki sam..
jednak pytanie odnosi sie do tego czy sa rozne plastiki/bagnety do silnikow w MK3 moj top 2E.. w intercarsie powiedzieli ze to uniwersalne.. ale czemu pokazuje min?
takie mam pytanko mialem ulamana koncowke od bagnetu ta plastikowa, a dokladniejk chodzi mi o ta czesc co powinna byc stala.. Tzn nie sam bagnet tylko ta czesc co go trzyma. Wymienilem to ale zdziwienie mnie wzielo kiedy sprawdzalem poziom oleju i byl min. poczym stwierdzilem ze doleje, bo dziwna sprawa wyszla.. po dolewce oleju mialem max.. przejechalem moze ze 100km i zaczela puchnac uszczelka i poziom oleju znow spadl do min. dodam ze nigdy nie bral oleju ani nie cielko ani nic.. jedynie po dolewce troche z uszczelki poszlo... Wg moich przemyslen wyszlo ze za duzo oleju bylo w silniku i uszczelka nie wydolila, wiec nie wlalem wiecej oleju.. przejechalem jakies 1000km i stan oleju taki sam..
jednak pytanie odnosi sie do tego czy sa rozne plastiki/bagnety do silnikow w MK3 moj top 2E.. w intercarsie powiedzieli ze to uniwersalne.. ale czemu pokazuje min?
"Jak kraść to miliony, jak "kochać" to księżniczki, jak auto to VW!"
Cały MK3 1.8 i MK3 GTI na czesci:
Pisać na gg, pw ;-)
Cały MK3 1.8 i MK3 GTI na czesci:
Pisać na gg, pw ;-)
sa rozne rodzaje tych plastikow.... conajmniej dwa typy! sam kilka lat temu kupowalem i przed zakupem zobaczylem jaki plastik ma znajomy w AAZ... okazalo sie ze inny niz tem moj w AAM... w sklepie chcieli mi wcisnac wlasnie ten dieslowski i bardzo sie zdziwili kiedy powiedzialem ze nie pasuje.. okazalo sie ze w pudeleczku walaja sie dwa rodzaje a panowie o tym nie wiedzieli...

- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
- jeżeli jst oryginalna, to tak, a jeżeli nie, to może być, może nie. Idź i kup najlepiej w ASO - zapłacisz grosze, a będziesz miał oryginał.d.milas pisze:na tej czesci bedzie pisal nr?
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.