mkIII powodz totalna!! co teraz??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mkIII powodz totalna!! co teraz??
zalalo mi ostatnio autko podczas ulewy mialem niedrozne kanaliki odplywowe i jedno kolanko wypadlo zalalo mi cala podloge pod nogami kierowcy wyjelem dzis wszystko i powycieralem jednak maty te wygluszajace pod wykladzina z materialu nie nadaja sie juz do urzytku teraz mam wlasnie pytanie gdzie moge cos takiego zdobyc lub czym to zastapic jesli macie jakies pomysly prosze o propozycje kazda pomoc mi sie przyda
w sklepach motoryzacyjnych są maty wygłuszające (coś jakby smoła, papa, guma) taki dziwny materiał. nie są najtańsze i są dosyć ciężkie dlatego nie wiem czy są godne polecenia, ja takie montowałem sobie w mk1 i nie jestem pewien czy dużo to pomogło , także radze poszukać oryginalnych jeśli są do kupienia
moze byc wiele powodow ze masz mokro pod nogami u mnie akurat wypadl jeden z wezykow odprowadzajacych wode z szyberdachu musisz pogrzebac reka za bezpiecznikami troche tam ciasno ale da rade wtedy bedziesz wiedzial czy to to czy cos innego poszujkaj na forum bylo sporo ostatnio o podtopionych goferkach