Przednie lampy Switch

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
kacjen
Użytkownik
Użytkownik

Przednie lampy Switch

Post autor: kacjen » sob cze 18, 2005 15:15

Czy ktos ma doswiadczenia z ta firma??
Wiem ze hella lepsza ale cena tych switch kusi? Zastanawiam sie czy kupic...

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=54033681

Awatar użytkownika
Krembul
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Krembul » sob cze 18, 2005 15:36

Mi osobiście bardziej się podobają hella. Mam z resztą takie w swoim Golfie. Nie wiem jak switche, ale lampy hella świecą idealnie. No i do tego dobrze wyglądają. Switche są podobne, ale jak będzie z oświetleniem drogi to już tylko ich użytkownicy Ci mogą powiedzieć. Z doświadczenia jednak wiem, że im coś jest tańsze tym gorsze (zazwyczaj). Ja bym na światłach nie oszczędzał, zwłaszcza że przy takim wydatku dołożyć 100 czy 150 zł to już żadna różnica. A jak się okaże, że kiepsko świecą i będziesz chciał je wymienić to dołożysz znacznie więcej. Poza tym nie wiadomo jak jest z ich trwałością. Hella to Hella.
Na marginesie: Właśnie stłukła mi się lewa lampa HELLA "Golf IV look". Jeśli ktoś ma taką do sprzedania to proszę o pilny kontakt.

Awatar użytkownika
briano
Kozak
Kozak
Kontakt:

Re: Przednie lampy Switch

Post autor: briano » sob cze 18, 2005 21:06

Jak masz możliwość do dozbieraj i kup helle a będziesz w 100% zadowolony :chytry:

Awatar użytkownika
kacjen
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: kacjen » ndz cze 19, 2005 16:05

Roznica miedzy Hella a Switch to nie 100zl tylko znacznie wiecej. No chyba ze ktos z was ma namikary na helle za mniej niz 800zł

Poza tym nie otrzymalem odpowiedzi na moje pytanie - piszecie tylko ze hella jest dobra na 100% To wiem i bez waszych podpowiedzi (bez obrazy) Mnie interesują użytkownicy Switch - czy ktoś miał z nimi dobre lub zle doswiadczenia.

Awatar użytkownika
briano
Kozak
Kozak
Kontakt:

Post autor: briano » ndz cze 19, 2005 16:22

Widzisz na ogół ludzie w sumie nie narzekają , najlepiej niech się wypowiedzą uzytkownicy.
Ja tylko moge powiedziec że mój znajomy ma switche identyczne jak te z linka i mu rosieją nie wiem czy jest to pojedyńczy przypadek czy to norma w switchach

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”