Problem z montazem AIRBAG kierowcy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z montazem AIRBAG kierowcy
Witam mam maly problem z montażem airbaga w kierownicy,znaczy podczas demontazu ktory byl stosunkowo prosty nie zwracajac uwagi na nic pozdejmowalem wszyatko,pozniej dowiedzialem sie ze ta tasma jest stosunkowo latwa do zerwania ,i tu moje pytanko jak dobze to zamontowac zeby nie uszkodzic tasmy,z tego co wiem ona ma tylko kilka obrotow w lewo i prawo jak do tego dojsc gdzie jest srodkowe polozenie dzieki za rady pozdrawiam 
spokojnie 
W sumie najważniejszą rzeczą jest by koła były ustawione do jazdy na wprost i rozłączony akumulator !!!
jeżeli założysz taśmę na kolumnę, to możesz spokojnie obracać "zwijakiem", oczywiście z wyczuciem
, najpierw nakręć taśmę w jedną stronę, później w drugą, przy tym licz obroty, zazwyczaj jest ich 2 pełne i "trochę".
Pozdrawiam
W sumie najważniejszą rzeczą jest by koła były ustawione do jazdy na wprost i rozłączony akumulator !!!
jeżeli założysz taśmę na kolumnę, to możesz spokojnie obracać "zwijakiem", oczywiście z wyczuciem
Pozdrawiam
Moje aktualne wersje VCDS V2: ADAKO 23.3.1 (PL) i 23.3.1 (EN).
dzieki wielkie kolego udalo sie za pierwszym razem bez zadnych problemow pozdrawiam i jeszcze raz dziekijjacekkx pisze:spokojnie
jeżeli założysz taśmę na kolumnę, to możesz spokojnie obracać "zwijakiem", oczywiście z wyczuciem, najpierw nakręć taśmę w jedną stronę, później w drugą, przy tym licz obroty, zazwyczaj jest ich 2 pełne i "trochę".
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz maja 25, 2008 19:42 przez manek271, łącznie zmieniany 1 raz.