[MK 2] Filtr przeciwpyłkowy czy jest coś takiego?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK 2] Filtr przeciwpyłkowy czy jest coś takiego?
Następujący problem:
Dziaja działali na dworze, że styropian fruwał w powietrzu i jak wsiadłem do golfa (1,6 PN) i włączyłem dmuchawę to sypnęło troche tym styropianem z nawiewu. Czy jest coś takiego jak filtr do mojego golfa aby żadne pyłki nie szły do środka? Jeśli tak to gdzie sie go montuje. Mie, że niektóre golfy 2 miały takie coś bo w folderze widziałem, ale gdzie to kupić i gdzie zamontować???
Dziaja działali na dworze, że styropian fruwał w powietrzu i jak wsiadłem do golfa (1,6 PN) i włączyłem dmuchawę to sypnęło troche tym styropianem z nawiewu. Czy jest coś takiego jak filtr do mojego golfa aby żadne pyłki nie szły do środka? Jeśli tak to gdzie sie go montuje. Mie, że niektóre golfy 2 miały takie coś bo w folderze widziałem, ale gdzie to kupić i gdzie zamontować???
Volkswagen - da weiss man, was man hat.
W golfie 3 filtr ten znajduje sie pod szybą od strony pasażera a nie wiem czy jest w 2.
Każdy jest Kimś [VW]
Pozdrawiam DamianCU
GTI: viewtopic.php?f=88&t=346397" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam DamianCU
GTI: viewtopic.php?f=88&t=346397" onclick="window.open(this.href);return false;
w mk2 to sie robi tak:
ściagasz tą osłonke pod szybą pod maską i tam po lewo patrzac od przodu masz odkurzacz (tzn miejsce gdzie wciagane jest powietrze wylatujace przez nawiew ) i tan jest załozona taka gruba osłonka z siateczką.... bierzesz jakas starą ponczoche/rajstope i naciagasz na ten cały plastyk i wkąłdasz z powrotem
efekt jest taki ze dmucha mocno i czysto
ściagasz tą osłonke pod szybą pod maską i tam po lewo patrzac od przodu masz odkurzacz (tzn miejsce gdzie wciagane jest powietrze wylatujace przez nawiew ) i tan jest załozona taka gruba osłonka z siateczką.... bierzesz jakas starą ponczoche/rajstope i naciagasz na ten cały plastyk i wkąłdasz z powrotem
efekt jest taki ze dmucha mocno i czysto
Słabiej wieje ale czasami jak sie przejeżdza przez tereny gdzie czuć różne dziwne rzeczy to nie bedzie tak mocno zapodawać do kabinytaz pisze:Nie za słabo teraz wieje?? Najlepiej pod ten plastik podkleić siatke co sie na okna nakłada żeby komary nie wlatywały do domów.
Volkswagen - da weiss man, was man hat.