Witam
Mam taki problem z centralnym. Jak zamykam pilotem to nie za każdym razem mi mrugnie migaczami, czasami od pierwszego razu mrugnie, a czasami musze kilka razy nacisnąc zamykanie żeby mrugnął. i jeszcze jedno właśnie jak od środka zamknę pilotem i nie mrugnie to nie działa chyba deadlock to jest czyli od środka mozna otworzyć drzwi i to na dzwi od kierowcy i tylne, a jak mrugnie to jest wszystko ok nie da się otworzyć od środka. Lampka czerwona w dzwiach koło rygla mruga czyli ona jest ok. Jeszcze raz tak miałem jak otwierałem go to mi otworzył tylko tylne dzwi, a jak otwieram klape z kluczyka to mi otwiera jeszcze tylne lewe dzwi. Mam radio pioneera słyszałem że coś z tymi radiami jest? ale co masa jest jedna od radia i podpięta pod mase.
Wie ktoś może co mu dolega??
Pozdrawiam
z góry dzięki za odpowiedź
Nie miga czasami kierunkami przy zamykaniu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie miga czasami kierunkami przy zamykaniu
Ostatnio zmieniony wt maja 13, 2008 16:28 przez romanek84, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam podobny problem, przy zamykaniu brak potwierdzania kierunkami i klaksonem, mimo że funkcje są włączone, nikt jak na razie nie ma pojęcia co z tym się dzieje.
Ja stawiam u mnie na zimne luty w zamkach bo mam też problemy z ryglowaniem jednych drzwi. jeśli ktoś ma jakiś pomysł gdzie szukać problemu to proszę pisać
Pozdrawiam
Ja stawiam u mnie na zimne luty w zamkach bo mam też problemy z ryglowaniem jednych drzwi. jeśli ktoś ma jakiś pomysł gdzie szukać problemu to proszę pisać
Pozdrawiam