Szum i wibracja podczas jazdy w vw golf IV
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Szum i wibracja podczas jazdy w vw golf IV
Witam. Mam problem otóz od pewnego czasu cos mi huczy pod podłoga ,wyglada to tak jakby łozysko.Ale nie jest to łozysko bo dzis je wymieniłem.Chodzi o strone lewa od kierowy.bodajrze tak mi sie wydaje bo jest czuc to pod podłoga ,pod nogami ,no chyba ze cos przenosi i tak sie wydaje. Wymieniłem równiez opony 4 na letnie i jest to samo.Byłem na diagnostyce i wszystkie koła były sprawdzane specjalnym urzadzeniem ,czy sa w nim łozyska dobre ,ale było o.k.Zawieszenie równiez jest o.k ,nie ma luzów.Moze wie ktos co sie moze dziac.A moze tarcze hamulcowe,ale maja raczej swoja odpowiednia grubosc.
Ostatnio zmieniony wt maja 06, 2008 23:41 przez arek14051978, łącznie zmieniany 5 razy.
- elpiotrek
- Forum Master
Re: Szum i wibracja podczas jazdy w vw golf IV
arek14051978 pisze:Witam. Mam problem otóz od pewnego czasu cos mi huczy pod podłoga ,wyglada to tak jakby łozysko.Ale nie jest to łozysko bo dzis je wymieniłem.Chodzi o strone lewa od kierowy.bodajrze tak mi sie wydaje bo jest czuc to pod podłoga ,pod nogami ,no chyba ze cos przenosi i tak sie wydaje. Wymieniłem równiez opony 4 na letnie i jest to samo.Byłem na diagnostyce i wszystkie koła były sprawdzane specjalnym urzadzeniem ,czy sa w nim łozyska dobre ,ale było o.k.Zawieszenie równiez jest o.k ,nie ma luzów.Moze wie ktos co sie moze dziac.A moze tarcze hamulcowe,ale maja raczej swoja odpowiednia grubosc.
kurcze... u mnie to samo...