problem z wodą w srodku auta

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
szypowski1
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

problem z wodą w srodku auta

Post autor: szypowski1 » ndz maja 04, 2008 11:58

witam mam proble mtego typu ze .....mam sporą ilosc wody w kabinie jak jest deszcz czy snieg...były wspawywane łatki na podłeoge zaspawałem te dziury bo nie miałem zaslepek.....malowałem w srodku farba...a pomimo tego nadal jest mokro......myslałęm zeby pomakowac podłoge tym czym malije sie uato od spodu .....taka czarna konserwacją ....ale chyba by smierdzaiło mocno i dlugo by schło....doradzcie co zrobic bo ....to ejst dla mnie problem i to nie mały....pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz maja 04, 2008 18:45 przez szypowski1, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
szypowski1
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: szypowski1 » ndz maja 04, 2008 13:06

czyli co malowac to konserwacja i nie martwic sie ze bedzie sie topic kiedy auto sie nagrzeje w srodku?? moze jakeigos slkony tam napchac bdzie bylo spawane czy cos .....

Awatar użytkownika
dj241
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: dj241 » ndz maja 04, 2008 13:50

nic Ci nie ebdzie sie topic . ja u siebie tez bede malowal tym podloge . a jestes pewien ze przez podloge Ci leci ?? wode masz po przejechaniu po mokrej nawierzchni czy jak auto stoi pod chmurka i pada deszcze ?

mój potworek http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=211569

Awatar użytkownika
Wajcheusz
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: Wajcheusz » ndz maja 04, 2008 13:56

sprawdz czy woda nie leci ci kanałami wentylacji,

kuzyn też miał wodę w tych okolicach i się okzało że na podszybiu nie miał tego plastiku odpowadzającego wode, i woda lała się do kanałów wentylacyjnych.

Peugeot 406 1,8 16V ponad 110 KoniMocy :-)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny!

Awatar użytkownika
szypowski1
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: szypowski1 » ndz maja 04, 2008 14:15

tez miałem problem z plastykiem pod maska ale kupiłem go ...jak auto stoi jest sucho jak jezdze po mokrej nawieszchni badz myje auto od spodu to jest mokro zaruwno z przodu jak i z tyłu auta

Awatar użytkownika
dj241
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: dj241 » ndz maja 04, 2008 14:34

hmm wiec wyglada na to ze gora nie cieknie . moze to dziwne ale w jakim stanie masz uszczelki drzwi ?- ja mialem juz w slabej kodycji i szla woda jak jasny h**
najprosciej spod bylo by sprawdzic zdejmujac tapicerke , w ciemnym pomieszczeniu postawic samochod i od spodu swiecic a 2 osoba w srodku patrzec gdzie przebija sie swiatlo ;) taki moj pomysl . ja tez jestem na etapie tropienia przeciekow ;)

Awatar użytkownika
szypowski1
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: szypowski1 » ndz maja 04, 2008 14:41

a poza tematem ile cehsz za raptorka ?? mysle cos nad motorem ale quad ...jesli ma homologacje to tez wchodzi w gre....co do przecieków to jestem niemal pewny ze cieknie tam gdzie było spawane bo jak myje auto od grty to jest sucho jak zaczynam myc no progi ale od spodu czy cos to robi sie bagno w srodku...a. szkoda zeby zaczeło to gnic czy smierdziec bo mam zamiar troche tym pojezdzic jeszcze
pozdrawiam

Awatar użytkownika
dj241
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: dj241 » pn maja 05, 2008 07:01

hmm wiec trzeba posadzic kogos w srodku samochodu a ty biez szlauch i lej , bedziesz wiedzial gdzie masz nieszczelnosc . a jak jest z korkami w podlodze?? niepowypadały Ci :bajer: ?

Awatar użytkownika
szypowski1
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: szypowski1 » pn maja 05, 2008 07:50

te korki w podłodze zaspawane sa ...

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”