witam
poraz kolejny zwracam sie do was z pytaniem odnosnie auta
tym razem pytanie jest takie czy w rp'ku trzeba odpowietrzac uklad paliwowy ?? czy sam sie odpowietrza
dzis zauwazylem taka rzecz ze podczas poluzowania weza paliwowego przy wtrysku razem z paliwem uciekaly z niego pecherzyki powietrza
jak ucieklo troche paliwa i powietrza auto zaczelo jakos jezdzic na benzynie( wczesniej nie chcial nawet zapalac albo przychodzilo mu to z trudem i jak zapalil to zaraz gasl albo podczas jazdy przerywal nie dostawal paliwa) chociaz zdarza sie mu po jakims czasie jeszcze zgasnac
czy ktos ma jakies doswiadczenia w tej materii
RP uklad paliwowy. trzeba odpowietrzac ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- zajac
- Forumowy spamer :)

- Kontakt:
RP uklad paliwowy. trzeba odpowietrzac ??
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
no ale to co... teoretycznie po zmianie filtra paliwa trzeba by było odpowietrzyć cały układ?
Wiele osób zmieniało w swojej karierze ten filtr i chyba nikt nic nie robił żeby jakoś specjalnie odpowietrzać układ.
OT co tak Ci temat lata... raz LPG raz techniczne
Wiele osób zmieniało w swojej karierze ten filtr i chyba nikt nic nie robił żeby jakoś specjalnie odpowietrzać układ.
OT co tak Ci temat lata... raz LPG raz techniczne
Ostatnio zmieniony pn kwie 28, 2008 23:05 przez sle, łącznie zmieniany 1 raz.
- zajac
- Forumowy spamer :)

- Kontakt:
a nie wiem czemu lata kliknalem nowy temat napisalem wyslalem i sie w lpg pojawil to przenioslem tu
no wlsnie tez mi sie to dziwne wydalo
ale dzis znajomy odkrecil przewod paliwowy i paliwo z powietrzem uciekalo odpial podlaczyl manometr uklad pokazywal 1,2 bara chodzil pare minut i nagle na manometrze cisnienie spadlo do 0,9 i auto zgaslo , zapalilem znowu i mialo 1,2 dolalem 15 litrow benzyny auto chodzilo w miare ladnie i zapalalo za kazdym razem po zgaszeniu bez dotykania gazu czego wczesniej nie robilo
no wlsnie tez mi sie to dziwne wydalo
ale dzis znajomy odkrecil przewod paliwowy i paliwo z powietrzem uciekalo odpial podlaczyl manometr uklad pokazywal 1,2 bara chodzil pare minut i nagle na manometrze cisnienie spadlo do 0,9 i auto zgaslo , zapalilem znowu i mialo 1,2 dolalem 15 litrow benzyny auto chodzilo w miare ladnie i zapalalo za kazdym razem po zgaszeniu bez dotykania gazu czego wczesniej nie robilo
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Może gdzieś łąpie fałszywe powietrze , wąż czy cuś
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;