Czy licznik tej aukcji podpasuje do mk3 2E 1994 roku, mój tez ma dwie wtyczki ale nie iwem czy to będzie pasowało, czy ktos może mi pomóc??
[ Dodano: 25 Kwi 2008 18:57 ]
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/97-99-Je ... enameZWDVW
Cy ten licznik mi podpasuje??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Cy ten licznik mi podpasuje??
[quote="Afrodyzjusz"]Czy licznik tej aukcji podpasuje do mk3 2E 1994 roku, mój tez ma dwie wtyczki ale nie iwem czy to będzie pasowało, czy ktos może mi pomóc??
Bedzie pasowal, tylko wiekszosc kontrolek nie bedzie dzialala. Wynika to z roznicy w rocznikach oraz tego iz licznik jest z wersji usa. Kontrolka poduszek bedzie dzialale bez przerwy, kontrolka niezapietych pasow , otwarcia bagaznika, swiatel przeciwmgielnych przednich, zuzycia klockow ,check engine nie zadzialaja i obawiam sie ze nie jest to kwestia doprowadzenia przewodow. Instalacje elektryczne samochodow na rynek amerykanski i europejski nie sa dokladnie takie same.
Zastanawiam sie skad u Ciebie dwie wtyczki do licznika ?
Bedzie pasowal, tylko wiekszosc kontrolek nie bedzie dzialala. Wynika to z roznicy w rocznikach oraz tego iz licznik jest z wersji usa. Kontrolka poduszek bedzie dzialale bez przerwy, kontrolka niezapietych pasow , otwarcia bagaznika, swiatel przeciwmgielnych przednich, zuzycia klockow ,check engine nie zadzialaja i obawiam sie ze nie jest to kwestia doprowadzenia przewodow. Instalacje elektryczne samochodow na rynek amerykanski i europejski nie sa dokladnie takie same.
Zastanawiam sie skad u Ciebie dwie wtyczki do licznika ?