Jak wyjąć przednie fotele i tylną kanapę??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak wyjąć przednie fotele i tylną kanapę??
Tak jak w opisie. Chciałem wyjąć ze swej golfiny fotele i kanapę w celu uprania. Znajomek z gg tłumaczył mi że przednie fotele trzymają się tylko na 1 śrubie. Ale z przodu ani z tyłu nie znalazłem takiej śrubki :/ Albo ja jestem ślepy albo niewiem :/ Byłbym wdzięczny o dokładne wytłumaczenie lub najlepiej o FOTO. Każdego kogo zapytam kto ma mk3 nie potrafi dokładnie mi odpowiedzieć :/
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 20:04 przez maksio200, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.

z przodu masz nie śróbę tylko taki metalowy zatrzask, pod przednią krawędzią fotela, wyjmujesz go i wysuwasz fotel z szyn. Kanapa jest na dwa uchwyty rownież pod przednią krawędzią które odkręcasz. W zasadzie jakbyś się schylił pod fotel to byś sam zauważył co nie pozwala się fotelowi wysunąć
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.