ALARM - Prośba o zidentyfikowanie dwóch kabelków
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ALARM - Prośba o zidentyfikowanie dwóch kabelków
Panowie i panie chciałem się tylko upewnić czy dobrze pamiętam.
Czerwony najgrubszy od stacyjki - odcinam do odcięcia zapłonu
Brązowo-Czerwony od stacyjki - +12v po zapłonie
?? Dobrze pamiętam, bo nie chce niepotrzebnie kabli ciąć.
Czerwony najgrubszy od stacyjki - odcinam do odcięcia zapłonu
Brązowo-Czerwony od stacyjki - +12v po zapłonie
?? Dobrze pamiętam, bo nie chce niepotrzebnie kabli ciąć.
-
agrala
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
czerwony odetnie ci wszystko-zasilanie deski,pompy,rozrusznik
nie pamietam jak z tym przewodem na ktorym pojawia sie napiecie po przekreceniu stacyjki ale moim zdanie lepiej wziac przewod od radia, na ktorym pijawia si prad juz po wlozeniu kluczyka w stacykje-bez jej przekrecania. W ten sposob alarm sie nie uzbroi gdy zostawisz kluczyki w stacyjce na zgaszonym silniku
nie pamietam jak z tym przewodem na ktorym pojawia sie napiecie po przekreceniu stacyjki ale moim zdanie lepiej wziac przewod od radia, na ktorym pijawia si prad juz po wlozeniu kluczyka w stacykje-bez jej przekrecania. W ten sposob alarm sie nie uzbroi gdy zostawisz kluczyki w stacyjce na zgaszonym silniku
Mylisz się kolego odciąłem czerwony i wszystko gra i świeci poza zapłonem :green_fuck:agrala pisze:czerwony odetnie ci wszystko-zasilanie deski,pompy,rozrusznik
Myślałem o tym to jest właśnie brązowo-czerwony:-) Z tym, że ten kabelek potrafi gubić prąd po przekręceniu kluczykaagrala pisze:nie pamietam jak z tym przewodem na ktorym pojawia sie napiecie po przekreceniu stacyjki ale moim zdanie lepiej wziac przewod od radia, na ktorym pijawia si prad juz po wlozeniu kluczyka w stacykje-bez jej przekrecania. W ten sposob alarm sie nie uzbroi gdy zostawisz kluczyki w stacyjce na zgaszonym silniku
Ostatnio zmieniony wt kwie 15, 2008 20:45 przez Rafit, łącznie zmieniany 1 raz.