Witam
Mam takie pytanie szwagier ma takie auto i jest problem. A mianowicie zapali go i jedzie ale strasznie muli go tzn, na gazie jedzie ale jak jest zimny albo jak mu dobrze pyrzcisnie gaz to tak jakby mieszanka wybuchała w ruze wydechowej. Taki huk dos spory jest. Auto szarpie i nie ma mocy. Patrzyłem na kopułke i palec i dobre sa, moze świece któres padły?
I dopatrzyłem sie takiej gumy chyba od turbo ze nie jest dobrze załozona, załozyłem ja to auto niechce wtedy palic, ani na gazie ani benzynie. Czy to moze byc przyczyna ze tak sie auto zachowuje? Tylko czemu jak ja dobrze załoze to niechce palic auto wtedy?
Tutaj fotka gdzie ta guma jest zaznaczyłem czerwonym kułeczkiem:
http://kaco18.w.interia.pl/guma.jpeg
Proszę o pomoc jak ktos cos wie. Pozdrawiam
Audi 100 C4 2.3 slaby, mulowaty
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Audi 100 C4 2.3 slaby, mulowaty
Ostatnio zmieniony pn kwie 07, 2008 21:46 przez mlody18, łącznie zmieniany 4 razy.
Pozdrawiam Wszystkich Miłośników VW
Kolego napisz w technicznym lub LPG
Ta rura o której piszesz jest to dolot powietrza. Za nią jest przepływomierzi filtr. Wystrzał mógł uszkodzic przepływkę i dlatego nie chce chodzić. Ale zacząć trzeba od tego że w tym samochodzie tak naprawdę nie powinno sie zakładac LPG. Ma wtrysk mehaniczny a on nie lubi zbytnio LPG
Ta rura o której piszesz jest to dolot powietrza. Za nią jest przepływomierzi filtr. Wystrzał mógł uszkodzic przepływkę i dlatego nie chce chodzić. Ale zacząć trzeba od tego że w tym samochodzie tak naprawdę nie powinno sie zakładac LPG. Ma wtrysk mehaniczny a on nie lubi zbytnio LPG