A) Dol czego są rurki na fotce ? domyslam sie ze ta na dole jest od "wody"- czerwona ( uciekał mi płyn chlodniczy i nie wiedzialem czemu az nie zauwazylem ze rurka przepuszcza i plyn od razu paruje ) a ta gorna od czego - niebieska ? Czy podczas wymiany musze na cos zwrocic uwage ?

Gorna rurke udalo mi sie kupic na szrocie, ale z dolna sa problemy nigdzie nie znalazlem takiej ktora nie bylaby zzarta :/ szukalem w szczecinie, stargardzie i okolicach :/ moze ktos ma takowa na sprzedaz w dobrym stanie ? silnik 1.8 AAM
B) jakie polecacie klucze do samochodu chodzi mi glownie o firme...mam do wyboru, PROLINE, STANLEY, EINHELL...zastanwiam sie nad einhellem bo na allegro mozna juz kupic za 150 zł + przesylka ..warto ? stanley jest juz duzo drozszy proline za 190 zł w sklepie i tez wygladaja solidnie...doradzi mi ktos ?
C) zapłon w AAm powinien być ustawiony na ile ? mam ustawiony na 0...auto nie wkreca sie powyzej 4 tys obrotow :/ no chyba ze stoi na luzie wowczas leci pod krecke..ale w trakcie jazdy na biegu nigdy powyzej 4 tys nie poszedl :/ i szukam przyczyny