Dioda od centralnego i alarmu.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dioda od centralnego i alarmu.
Siemka! Mam orginalny alarm i centralny ale dioda przy ryglu mi nie miga. Co moze byc powodem? Przeszukalem forum ale nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie! Prosze o pomoc.Czy mozna ja jakos wlaczyc lub wylaczyc, czy moze przepalila sie?(Choc ponoc sa bardzo trwale? Jezeli ktos wie jaki jest kolor kabli od tej diody to tez prosze o napisanie!
Ostatnio zmieniony pn mar 17, 2008 21:09 przez J3L3N, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
[/size]
No wiem!Ale jak moge sprawdzic czy dochodzi tam prad? Mozna ta diode jakos odlączyć?Czytalem ze jakis forumowicz kluczykiem krecil jakos (bo niedokladnie opisal jak) I wygaszal ja i przyspieszal mruganie) Zna to ktos?
[size=117]
[/size]
[/size]
-
hakerek3
- Mały gagatek

- Kontakt:
witam. moze temat juz nie aktualny ale jednak go odkopie
mialem problem z ta dioda. okazalo sie ze przerwal sie kabelek w tym gumowym laczniku miedzy drzwiamy a slupkiem. niestety nie pamietam jaki to byl kolor kabla
ale proponuje tam sprawdzic. mozna odpiac ta diode i podlaczajac zaroweczke sprawdzic czy prad do niej dochodzi
jesli chodzi o szybkosc mrugania to mi wiadomo jedynie o tym ze po wlaczeniu alarmu i odczekaniu chwili dioda mruga wolniej
pozdrawiam
pozdrawiam